Fabrieksgarantie

Bij aankoop van uw matras krijgt u een Oorsprong- en Kwaliteitscertificaat waarin o.a. de keurmerken vermeld staan waar wij aan voldoen.
Op uw matras zit 8 jaar fabrieksgarantie.
Dit houdt in dat mocht er gedurende deze periode producttechnisch iets mis zijn met het matras (bijv. kuilvorming), u hier garantie op heeft.
Wat niet onder fabrieksgarantie valt is bijv. gebruikersslijtage.

Mocht u denken dat er iets mis is met uw matras of boxspring, verzoeken wij u een foto te maken van de situatie en deze naar ons te sturen via mail@matrasatelier.nl met vermelding van uw factuurnummer.
U kunt ook natuurlijk telefonisch contact met ons opnemen via 040 20 011 01.

180 dagen omruilgarantie

Bij uw bezoek aan onze showroom nemen wij rustig de tijd om u van een vakkundig advies te voorzien.
De kans is groot dat daarom de keuze die gemaakt wordt in de showroom het ideale matras voor u is. Mocht echter na verloop van tijd blijken dat u toch niet helemaal tevreden bent met uw matras, kunt u gebruik maken van de 180 dagen omruilgarantie. Dit houdt in dat u een half jaar de tijd heeft om te bepalen of u tevreden bent.

Bij een nieuw matras moet uw lichaam hier enige tijd aan wennen. Heeft u 30 dagen op het matras geslapen en het ligt nog niet naar wens, kunt u het matras eenmalig laten aanpassen. Dit kan zowel in onze showroom als bij u thuis, afhankelijk van uw eigen voorkeur. Het totale proces hiervoor duurt 10 werkdagen gemiddeld.

Neem contact op en bespreek uw wensen

U maakt een omruilafspraak door contact met ons op te nemen. Wij bespreken uw ervaringen en vervolgens wordt u binnen 5 werkdagen teruggebeld door onze remake afdeling. De remake afdeling gaat uitzoeken wat de beste oplossing voor u is.
Indien u tijdens het telefoongesprek met de remake afdeling aangeeft graag in de showroom de aanpassing te wensen, plannen zij met u een afspraak hiervoor in. De omruilafspraken in de showroom zijn mogelijk binnen 5 werkdagen gemiddeld.
Heeft u liever dat wij bij u thuis komen om uw matras aan te passen, dan neemt onze logistiek afdeling telefonisch contact met u op.
Zij plannen binnen 5 werkdagen de afspraak aan huis. Bent u minder flexibel in uw agenda, kan het zijn dat dit iets langer duurt.

Het matras wordt aangepast aan huis of in de showroom

Komt u naar onze showroom voor de aanpassing, dan verzoeken wij u het matras mee te nemen. Het matras wordt vervolgens direct voor u aangepast.
Bij het bezoek aan huis neemt onze slaapadviseur nieuwe lagen mee, deze zijn bepaald op basis van het eerdere gesprek dat u heeft gehad met onze remake afdeling.
De slaapadviseur zal uw matras ter plekke bij u thuis voor u aanpassen zodat u het matras nooit kwijt bent.

Het aanpassen van het matras kan eenmalig, voor de aanpassing vragen wij om eigen bijdrage van € 55,- per matras.
Met de omruilgarantie bent u er van verzekerd dat u niet blijft zitten met een matras dat niet bevalt!

Wat andere klanten zeggen

10
Geweldige service!
Nooit kunnen bedenken dat het mogelijk is om een goed matras te laten maken in zo’n korte tijd, maar het is toch echt waar. Zeer vriendelijk geholpen. Behulpzaam en meedenkend. Het oude matras kosteloos laten ophalen. Echt een aanrader.
10
Topservice
Ik zag de reclame van het matrasatelier op omroep Brabant en dacht daar moet ik eens gaan kijken wat ze voor mij met mijn rugklachten konden betekenen. Nou dat is kort gezegd zeer voorspoedig verlopen. Men besteed ruim aandacht aan de persoon en zijn fysieke bouw en de eventuele voorkeuren.
9
Wat een geweldige deskundige service….hier wordt een mens blij van!!
Een buitengewone kennis van zaken, proefloggen, foto’s maken om te laten zien wat je rug en schouderpartje doen bij de verschillende opties! Daarbij zeer vriendelijk, behulpzaam…maar liefst 3 medewerkers die komen vragen of we nog koffie willen…een flesje water voor de terugreis…ja…echte service bestaat nog! Ik zie uit naar mijn nieuwe matras en de kussens!!
10
Goede service en prima matras voor een goede prijs
Het matrasatelier is een zeer klantvriendelijk bedrijf met persoonlijke service en goede kwaliteit matrassen. We hebben voor ons vakantiehuisje 2 matrassen op maat laten maken die keurig volgens afspraak heel snel werden geleverd.
9
keurig en snel geleverd
Besteld bij het matrasatelier omdat de huidige topper al snel na aankoop niet meer goed lag. Deze dus besteld en na enkele dagen is de topper keurig geleverd door servicegerichte, vriendelijke chauffeur die de topper naar boven bracht en de oude weer meenam.

Wist u dat…

Retour genomen matrassen worden gedoneerd aan VluchtelingenWerk Zuid-Nederland of milieuvriendelijk afgevoerd.

REVIEWS
Afspraak maken