Afgestemd op uw lichaam

Een persoonlijk matras dat in ons eigen atelier speciaal voor u is gemaakt. Afgestemd op uw ideale nachtrust en comfort.

Hoogste service

Uw matras binnen een week kosteloos geleverd tot in de slaapkamer. Uw oude matras en bed voeren wij gratis af.

180 dagen omruilgarantie

Een transparante omruilgarantie van een half jaar. De zekerheid dat u kiest voor het matras dat echt bij u past.


Welkom bij het Matrasatelier

Het Matrasatelier is hét adres als het gaat om op maat en naar wens gemaakte matrassen en boxsprings. Daag ons uit om voor u de allerfijnste slaapbeleving te creëren die u ooit heeft ervaren. Het Matrasatelier is onderdeel van ESDH BV en sinds 1993 specialist in het maken van op maat gemaakte matrassen en boxsprings.

Wat andere klanten zeggen

10
Geweldige service!
Nooit kunnen bedenken dat het mogelijk is om een goed matras te laten maken in zo’n korte tijd, maar het is toch echt waar. Zeer vriendelijk geholpen. Behulpzaam en meedenkend. Het oude matras kosteloos laten ophalen. Echt een aanrader.
10
Kundige mensen, fijn matras
Ik ben erg vriendelijk en kundig geholpen bij Matrasatelier. Ik ben erg tevreden met het matras tot nu toe! Prijs kwaliteitverhouding zeer goed en levering erg snel.
10
Geweldig concept en zeer tevreden
Zowel de ontvangst, de intake en de begeleiding als zeer prettig ervaren. De uitgebreide voorbespreking was zeer duidelijk en informatief. Ruim voldoende tijd om te proefliggen en vragen te stellen. Service en afhandeling volgens afspraak.
10
Vriendelijk en erg proffesioneel
Heb dit bedrijf bezocht naar aanleiding van de reviews. En het klopt! Vriendelijke mensen, professionele instelling en klantvriendelijk. En niet te vergeten een matras die je als een 2e huid omsluit. Topbedrijf!

Wist u dat…

Wij al onze matrassen op ambachtelijke wijze zelf maken in ons atelier in Son? Daardoor kunt u al binnen één week slapen op uw nieuwe matras.

Bezoek onze showroom en atelier

U bent van harte welkom in onze showroom. Onze matrassen uit Eindhoven komen oorspronkelijk uit de plaats Son en Breugel, nabij Eindhoven. Daar gaan onze slaapadviseurs graag vrijblijvend het gesprek met u aan over uw wensen en behoeften. Zij nemen uitgebreid de tijd voor u en u heeft daarbij de mogelijkheid om zelf verschillende matrasopstellingen te ervaren.

Wanneer mogen wij u welkom heten in onze showroom?

Een duurzaam matras voor mens en mileu

Een duurzame relatie met mens en milieu vinden wij als familiebedrijf vanzelfsprekend. Daarom werken wij enkel met veilige en duurzame materialen uit Nederland en Duitsland en produceren we lokaal aan de rand van Eindhoven. Dat scheelt transport en veel CO2 uitstoot. Daarbij voldoen we aan de belangrijkste keurmerken in de matrassector en werken wij als één van de weinigen met lijmen op waterbasis.
Om onze CO2 uitstoot nog meer te compenseren planten wij voor elk verkocht matras een boom. Wij leggen het u graag uit.

Wist u dat….

Wij matrassen en boxsprings niet alleen kosteloos tot in de slaapkamer leveren, maar ook uw oude bed kosteloos retour nemen en milieu vriendelijk afvoeren.

ONZE PARTNERS VOOR EEN VEILIG MATRAS EN EEN BETERE WERELD

REVIEWS
Afspraak maken