Gemaakt in Nederland

In ons eigen atelier aan de rand van Eindhoven. De plek waar onze vakmensen al 25 jaar matrassen creëren.

Geleverd tot in uw slaapkamer

Door ons eigen bezorgteam. Verpakkingsmateriaal en een eventueel oud bed of matras nemen wij kosteloos mee.

180 dagen proefslapen

Past uw nieuwe matras niet perfect? Dan passen wij het graag binnen deze periode voor u aan.

Nu tijdelijk: 20% korting op uw maatwerk matras!

Til uw nachtrust naar een hoger niveau! Bij Het Matrasatelier maken wij maatwerk matrassen op basis van uw lichaam en wensen. Dit begint met een goed gesprek met onze slaapadviseur waarbij al uw behoeftes worden besproken. Vervolgens maakt de adviseur opstellingen waar u in alle rust op kunt proefliggen. Het bepalen van het ideale matras voor uw lichaam duurt gemiddeld 1 uur per persoon.
Tijdens Black Friday krijgt u een week lang 20% korting op de aankoop van uw maatwerk matras.
De actie is geldig van 20 t/m 27 november 2021. Maak nu een afspraak voor onze showroom in de Black Friday week en profiteer van deze tijdelijke actie!

Boxsprings met 20% korting

Tijdens onze Black Friday actie krijgt u maar liefst 20% korting op de aankoop van uw boxspring! Onze boxsprings kunt u helemaal customizen naar hetgeen dat u wilt. De opbouw, de stof, de kleuren, u bepaald het zelf!
Wilt u meer weten wat wij voor u kunnen betekenen, maak een vrijblijvende afspraak voor onze showroom om alle mogelijkheden te bespreken.

Wat andere klanten zeggen

10
Geweldig concept en zeer tevreden
Zowel de ontvangst, de intake en de begeleiding als zeer prettig ervaren. De uitgebreide voorbespreking was zeer duidelijk en informatief. Ruim voldoende tijd om te proefliggen en vragen te stellen. Service en afhandeling volgens afspraak.
10
Kundige mensen, fijn matras
Ik ben erg vriendelijk en kundig geholpen bij Matrasatelier. Ik ben erg tevreden met het matras tot nu toe! Prijs kwaliteitverhouding zeer goed en levering erg snel.
9
keurig en snel geleverd
Besteld bij het matrasatelier omdat de huidige topper al snel na aankoop niet meer goed lag. Deze dus besteld en na enkele dagen is de topper keurig geleverd door servicegerichte, vriendelijke chauffeur die de topper naar boven bracht en de oude weer meenam.
10
Vriendelijk en erg proffesioneel
Heb dit bedrijf bezocht naar aanleiding van de reviews. En het klopt! Vriendelijke mensen, professionele instelling en klantvriendelijk. En niet te vergeten een matras die je als een 2e huid omsluit. Topbedrijf!
10
Top kwaliteit!!
Ik ben uitstekend geholpen met het maken van een keuze voor een nieuw bed, matrassen, kussens, dekbedden, kortom het hele pakket! De beste aankoop ever wat mij betreft. Het personeel denkt mee en is uitermate prettig in alle opzichten! Dank jullie wel. Een mooi bedrijf!

Wist u dat…

Al onze matrassen worden ambachtelijk geproduceerd in ons eigen atelier met de allerbeste pocketveren, schuimen, latex en stoffen uit Nederland en Duitsland.

Al onze matrassen worden exact naar uw behoefte ontworpen. Geen enkel matras is hetzelfde!
Hans – Atelier

Meer over onze matrassen

Wat kost een op maat gemaakt matras?

Bij Matrasatelier hebben wij een selectie van drie matrassen. U kiest welke basis u wilt, waarna het matras volledig afgestemd word op uw lichaam en wensen. Voor de prijs werken wij vanuit de breedte maat, tot lengte maat 230 cm geldt geen meerprijs.
Het Matrasatelier Blue matras is er al vanaf € 785,- voor breedte maat 90 cm.

Mocht u aanvullende wensen hebben, kunt u uw matras uitbreiden met bijvoorbeeld een temperatuur regulerende coating of waterdichte moltons.

Uw matras kan in overleg na één werkdag klaar staan om opgehaald te worden op onze showroom.
Wilt u levering aan huis, bezorgen wij kosteloos tot in de slaapkamer in gemiddeld 5 werkdagen (ook in België).
Bij de bezorging kunnen wij kosteloos uw oude matras en/of bedbodem voor u meenemen.
De levertijd voor boxsprings is gemiddeld 6 weken.

Alle oude matrassen en bedden worden niet herverkocht maar op een duurzame manier verwerkt. Klik hier als u meer wilt lezen over onze duurzame missie.

U betaald voor uw matras bij de levering aan huis of bij het ophalen in de showroom.
In beide gevallen kunt u betalen per pin, creditcard of contante betaling.
Bij boxspring bestellingen kan er gevraagd worden om een aanbetaling.

Via vakkundig advies en uitgebreid proefliggen in de showroom is de kans groot dat u meteen het ideale matras krijgt. Uw lichaam heeft echter tijd nodig om hieraan te wennen. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om uw nieuwe matras binnen 180 dagen aan te laten passen als deze toch niet helemaal naar wens ligt.

Bij een nieuw matras moet uw lichaam hier enige tijd aan wennen. Heeft u 30 dagen op het matras geslapen en het ligt nog niet naar wens, kunt u het laten aanpassen. Neem contact met ons op, dan nemen we de ervaring met u door en plannen we een bezoek aan huis. Onze slaapadviseur neemt nieuwe lagen mee en past uw matras ter plekke aan. U bent uw matras dus nooit kwijt en u hoeft ook niet op en neer te rijden.

Voor het aanpassen van uw matras aan huis vragen wij om een eigen bijdrage van € 55,- per matras.

Wij vinden het belangrijk dat onze matrassen een kleine ecologische voetafdruk hebben. Dit doen we door enkel materialen uit Nederland, België en Duitsland te gebruiken en lokaal in ons eigen atelier te produceren. Dat scheelt transport en we weten precies onder welke omstandigheden onze grondstoffen tot stand zijn gekomen.

Verder planten we samen met Trees For All bomen om onze lage CO2 uitstoot te compenseren. Samen met Renewi, dat een recyclingdoelstelling heeft van 60%, zorgen we voor duurzame afvoer van onze restproducten en afval.

Van 20 t/m 27 november 2021 geldt de Black Friday actie. Bij aankopen tijdens deze periode krijgt u 20% korting op het hele assortiment van Het Matrasatelier.
De Black Friday actie is niet geldig in combinatie met andere acties.

REVIEWS
Afspraak maken