Krijg een gratis op maat gemaakt kussen voor jou én je knuffel!

We begrijpen dat je knuffel een speciale plek in je hart heeft, en daarom willen we ervoor zorgen dat jouw knuffel hetzelfde comfort krijgt als jij. Bij Matrasatelier maken we op maat gemaakte kussens, speciaal ontworpen voor zowel jou als je knuffel. Ontdek onze leuke actie en ontvang nu een gratis op maat gemaakt kussen voor jou én je knuffel. Lees hieronder hoe je mee kunt doen!

Hoe werkt het? Heel eenvoudig!

Stap 1:
Maak een afspraak om bij ons langs te komen, in onze handige online
afsprakenplanner. Kies een datum en tijd die voor jou én je knuffel het beste uitkomen, want tenslotte moeten jullie samen langskomen!

Stap 2:
Maak bij ons een foto van jou en je knuffel in onze speciale fotobooth, deel het op je favoriete sociale media platform en vergeet niet om Matrasatelier te taggen en de hashtag #mijnknuffel te gebruiken. Zo doe je ook iets voor ons terug.

Stap 3:
Volg ons op Instagram en/of Facebook

Heb je deze 3 stappen doorlopen? Dan krijgen jullie de kussens helemaal gratis!

Hoe we te werk gaan voor jou én je knuffel

Als je op de afgesproken datum en tijd bij ons binnen stapt begint het speciale avontuur voor jou en je knuffel. Ons deskundige team zal voor jou én je knuffel een op maat gemaakt kussen creëren in ons atelier. Of je nu een kleine of grote knuffel hebt, wij zorgen voor een kussen dat perfect past bij de grootte en vorm van jouw knuffelvriend. Terwijl je geniet van een warme kop koffie of thee, kun je zien hoe onze experts in het atelier aan het werk gaan om het perfecte kussen te maken. Binnenkort kun je je knuffel weer stevig in je armen sluiten, beide omringd door zachtheid van jullie kussens. Hoe leuk is dat? Wacht niet langer, maak de afspraak en geef jezelf en je knuffel de ultieme slaapervaring!

Bekijk hieronder alvast alle commercials


 

 

 

 

Bekijk hieronder de eerste deelnemers voor onze nieuwe commercial


 

 

 

 

Afspraak maken