Nieuw matras in Eindhoven kopen?

Onderschat het belang van een goed matras niet: u brengt immers een derde van uw leven slapend door. Een goede nachtrust is de basis van een gezond en gelukkig leven. Kies daarom voor een matras op maat van Het Matrasatelier in Eindhoven! Onze maatwerk matrassen zijn helemaal afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften, waardoor u hiermee de nachtrust naar een hoger niveau tilt. En dat heeft positieve effecten op het dagelijks leven: u bent uitgeruster, frisser en fitter. Voor een matras in Eindhoven nodigen wij u graag uit om langs te komen in onze showroom in Eindhoven voor een persoonlijk intakegesprek met een van onze slaapadviseurs.

Wist u dat…

Voor de verkochte matrassen wij een boom planten om onze CO2 voetafdruk te verkleinen.

Een maatwerk matras gemaakt in Eindhoven

Onze showroom vind u in Eindhoven Ekkersrijt. Onze locatie is zeer goed bereikbaar vanaf de A50. In onze showroom kunt u terecht voor een persoonlijk adviesgesprek met een van onze specialisten. Samen kijken we naar wat u nodig heeft in een matras. Slaapt u op de zij, op de rug of op de buik? Heeft u het ‘s nachts snel warm of bent u eerder een koukleum? Wat is uw lengte en gewicht, en wat zijn de proporties van uw lichaam? Het is belangrijk dat een matras zo comfortabel mogelijk ligt. Daarom houden we rekening met alle omstandigheden en wensen. Hieronder vallen bijvoorbeeld ook persoonlijke voorkeuren voor hard of zacht en lichamelijke klachten, zoals rugklachten.

Test uw matras ter plekke in onze showroom in Eindhoven

De matrasconfiguratie van een matras op maat gaat verder dan de afmetingen. We kijken ook naar de verschillende materialen en combinatie daarvan. Welke materialen het beste zijn voor u baseren we op het persoonlijke intakegesprek. Natuurlijk heeft u zelf ook invloed op de samenstelling van materialen van het nieuwe matras. Na het intakegesprek zetten we namelijk een paar proefopstellingen in elkaar, ter plekke in onze showroom in Eindhoven. Die kunt u direct testen en door ons laten aanpassen, zodat u de perfecte matrasconfiguratie kunt vinden. Test gerust meerdere proefopstellingen uit: wij zijn pas tevreden als u dat bent.

In drie stappen een perfect matras in Eindhoven

Een matras bestaat uit drie onderdelen: de kern, de afdeklagen en de hoes. Alle onderdelen dragen bij aan het ultieme comfort dat een maatwerk matras u kan bieden, en het is dus belangrijk om goed af te wegen welke materialen het beste bij u passen. Gelukkig kunnen we veel variëren met de proefopstellingen. Bovendien geven we graag advies over de perfecte matrasconfiguratie voor u.

1. Matraskern

De kern van het matras bestaat meestal uit koudschuim, pocketvering of latex. De matraskern vormt de basis voor het comfort: de hardheid en veerkracht stemmen we af op uw persoonlijke situatie en wensen.

2. Afdeklagen

Op de matraskern plaatsen we één of meerdere afdeklagen, meestal gemaakt van traagschuim of koudschuim. De afdeklagen verhogen het comfort en zorgen voor een optimale drukverdeling.

3. Matrashoes

Om het matras heen komt een matrashoes. Wij maken een hoogwaardige tijk voor u die zeer zacht én verkoelend is. Bovendien zijn de vezels afkomstig uit de eucalyptusboom anti-allergeen.

Wist u dat…

Bij levering aan huis wij kosteloos uw oude matras en zelfs bedbodem retour kunnen nemen? Deze worden milieuvriendelijk afgevoerd.

Matras Eindhoven: klaar binnen 1 werkdag

Zodra u volmondig ‘ja!’ heeft gezegd, gaan wij aan de slag met de productie van uw matras. Dat doen we ook gewoon in Eindhoven. We zijn doorgaans binnen 1 werkdag klaar. Dan kunt u het matras komen ophalen in Eindhoven Ekkersrijt, maar we doen ook aan thuisbezorgen in heel Nederland en België. Dat doen we in 5 werkdagen gemiddeld, op afspraak, tot in de slaapkamer.

  • Binnen 1 werkdag klaar
  • 180 dagen omruilgarantie
  • Verbeter uw nachten!

Wat andere klanten zeggen

10
Kundige mensen, fijn matras
Ik ben erg vriendelijk en kundig geholpen bij Matrasatelier. Ik ben erg tevreden met het matras tot nu toe! Prijs kwaliteitverhouding zeer goed en levering erg snel.
10
Geweldig concept en zeer tevreden
Zowel de ontvangst, de intake en de begeleiding als zeer prettig ervaren. De uitgebreide voorbespreking was zeer duidelijk en informatief. Ruim voldoende tijd om te proefliggen en vragen te stellen. Service en afhandeling volgens afspraak.
9
keurig en snel geleverd
Besteld bij het matrasatelier omdat de huidige topper al snel na aankoop niet meer goed lag. Deze dus besteld en na enkele dagen is de topper keurig geleverd door servicegerichte, vriendelijke chauffeur die de topper naar boven bracht en de oude weer meenam.
8
Fijn matras en boxspring
Wij zijn heel correct en professioneel geholpen! In de showroom werden er metingen gedaan en daarna maakte de adviseur een aantal opstellingen met verschillende schuimlagen. Echt top dat we op ons gemak konden testen. Bezorging correct en snel!
10
Vriendelijk en erg proffesioneel
Heb dit bedrijf bezocht naar aanleiding van de reviews. En het klopt! Vriendelijke mensen, professionele instelling en klantvriendelijk. En niet te vergeten een matras die je als een 2e huid omsluit. Topbedrijf!
Er zijn zoveel mogelijkheden. Daarom is het persoonlijk gesprek in onze showroom in Eindhoven onmisbaar.
Kevin Sprenkels – Manager

Matras op maat laten maken bij het Matrasatelier

Zoals u wel merkt, staat een persoonlijke aanpak hoog in het vaandel bij Het Matrasatelier. We willen u graag de best mogelijke nachtrust bieden door een matras op maat voor u te maken dat naadloos aansluit op uw wensen en behoeften. Onze adviseurs helpen u graag met het perfecte matras samenstellen. Verander uw nachten, maak vandaag nog een afspraak in ons atelier in Eindhoven en slaap binnenkort op een maatwerk matras!

Afspraak maken