Nieuw matras nodig?

Is het tijd om je oude matras te vervangen? Ga dan voor een matras dat bij je past: een maatwerk matras van Het Matrasatelier. Onze matrassen tillen je nachtrust naar een hoger niveau en zorgen ervoor dat je écht uitgerust aan elke dag begint. Zonder dat de kosten de pan uit rijzen! Wij maken al gepersonaliseerde matrassen voor 585,-. Kies jij ook voor een heerlijke nachtrust op een optimaal samengesteld matras? Maak dan nu een afspraak en je ligt binnenkort op je nieuwe matras!

Een matras dat bij je past

Ben je een buikslaper? Of lig je liever op je rug of je zij? Heb je het ’s nachts snel koud of juist warm, transpireer je veel in je slaap of heb je specifieke rugklachten? Al deze informatie is relevant als het gaat om het maken van een matras dat perfect bij jou past. Een matras moet namelijk comfortabel zijn, maar ook voldoende steun bieden aan het lichaam, zodat dat zich volledig kan ontspannen tijdens het slapen.

Het beste matras voor jou

Verander je nachten en ga voor het beste matras voor jou. Dat matras is perfect afgesteld op jouw wensen, behoeften en slaapgewoonten. Bij Het Matrasatelier maken we eerst kennis tijdens een intakegesprek. met een van onze adviseurs bespreek je wat je zoekt in een goed matras. Daarnaast kijken we naar je lengte, gewicht en lichaamsproporties. Na het vrijblijvende kennismakingsgesprek krijg je van ons deskundig advies voor een matras dat voor jou de beste keuze is.

Meer over onze werkwijze

Jouw wensen voor een matras

Wij horen graag wat jouw wensen zijn voor een nieuw matras! Wil je graag een matras dat extra breed is, liever wat langer of juist wat korter? Het is allemaal mogelijk. Wij maken met plezier matrassen van alle mogelijke afmetingen. Ook qua materialen is er veel te kiezen, bijvoorbeeld pocketvering, traagschuim of koudschuim. Van warm tot verkoelend en van stevig tot zacht: samen met jou bepalen we de opbouw van je droommatras. Je kunt ter plekke in ons atelier de verschillende opstellingen testen en ontdekken of het matras lekker ligt. Perfecte samenstelling gevonden? Dan gaan we direct aan de slag met de productie!

In 3 stappen het beste matras

Je matras bestaat in het kort uit drie onderdelen: de kern, de afdeklagen en de hoes. Alle drie deze onderdelen dragen bij aan het optimale comfort en kunnen afgestemd worden op jouw wensen en behoeften. Tijdens het maken van de proefopstellingen kunnen we eindeloos variëren met de verschillende materialen, zodat je precies het matras krijgt dat je zoekt.

1. Matraskern

De kern van je matras is het eerste onderdeel waar we een keuze over maken. Meestal gebruiken we pocketvering of koudschuim als matraskern. Deze zorgen voor goede ventilatie. De hardheid en veerkracht van de kern zijn afhankelijk van je wensen en de eigenschappen van je lichaam. We beslissen hoeveel pocketveren of comfortzones je nieuwe matras bevat. Ook dat wordt afgestemd op je behoeften en lichaamsproporties.

2. Matras afdeklagen

Bovenop de matraskern plaatsen we een of meerdere afdeklagen. Deze bestaan meestal uit traagschuim of koudschuim. Een afdeklaag verhoogt het comfort, zorgt voor een betere drukverdeling en voorziet je lichaam van extra ondersteuning waar nodig. Maar een goede afdeklaag ventileert ook, zorgt voor verkoeling of houdt je juist warm terwijl je slaapt. Je kiest zelf hoeveel afdeklagen er worden toegevoegd aan je matras. We adviseren je natuurlijk graag hierover.

3. Matrashoes

De kers op de taart is een Tencell matrashoes, gemaakt van vezels afkomstig uit de eucalyptusboom. Deze hoogwaardige tijk is vanzelfsprekend ook op maat gemaakt en sluit naadloos aan op de kern van het matras. De hoes is anti-allergeen, zeer zacht en werkt verkoelend. Mogen we twee losse éénpersoonsmatrassen voor je maken in plaats van één tweepersoonsmatras? Dan zorgen we ervoor dat de matrashoes een koppelrits heeft of een anti-sliplaag krijgt die past bij je bedbodem.

Na 1 dag ophalen of gratis bezorging

Zodra je akkoord hebt gegeven over de samenstelling van je nieuwe matras, gaan we voor je aan de slag. Soms zijn we al binnen een uur klaar, maar doorgaans hanteren we een productietijd van 1 werkdag. Je kunt morgenavond dus al op een heerlijk nieuw matras in slaap vallen! Wil of kun je het matras niet zelf ophalen? Geen probleem, we leveren het matras kosteloos bij je af binnen één week. In heel Nederland en België, tot in je slaapkamer!

En na de levering?

We horen natuurlijk graag of je tevreden bent met je nieuwe matras. Toch niet helemaal naar wens? Dan kun je dat vanzelfsprekend laten weten. We passen het matras binnen 180 dagen graag voor je aan, zodat je optimaal kunt genieten van je nachtrust. Ook geven we je 8 jaar fabrieksgarantie op onze matrassen. Meer weten over de omruil- en fabrieksgarantie? Bekijk dan onze servicepagina.

Bekijk onze servicepagina

REVIEWS
Afspraak maken