Persoonlijk advies bij het op maat maken van het matras

Iedereen is anders en zo ook iedere manier van slapen. Waar de een bijvoorbeeld graag op zijn rug slaapt, ligt de ander liever op zijn zij. En waar sommigen graag ondersteuning krijgen voor rug- en nekproblemen, kampen anderen met gewrichtsklachten als reuma of artrose.

Ontdekken welke matraseigenschappen perfect aansluiten bij uw lichaam? Kom dan langs in onze showroom. Onze adviseur neemt uitgebreid de tijd om uw voorkeuren, lighouding en eventuele lichamelijke klachten door te nemen, waarna u in alle rust kunt proefliggen op verschillende matrasopstellingen. Zo kunt u verschillende hardheden, afmetingen en materialen proberen. In een tijdsbestek van slechts één uur komt u tot het matras waarnaar uw lichaam vraagt!

Gemaakt in Nederland

In ons eigen atelier aan de rand van Eindhoven. De plek waar onze vakmensen al 25 jaar matrassen creëren.

Geleverd tot in uw slaapkamer

Door ons eigen bezorgteam. Verpakkingsmateriaal en een eventueel oud bed of matras nemen wij kosteloos mee

180 dagen proefslapen

Past uw nieuwe matras niet perfect? Dan passen wij het graag binnen deze periode voor u aan.

Welk materiaal matras is ideaal voor mij?

Bij een matras op maat hoort ook: het materiaal dat perfect aansluit bij uw voorkeuren. Matrasatelier adviseert u hier graag over. In een persoonlijk gesprek vertellen we u alles over de verschillende materialen én u ontdekt welk materiaal het meest passend is in uw situatie. Hieronder vatten we de verschillen alvast kort voor u samen.

Welke materialen kunt u voor uw matras kiezen?

Wist u dat…

Wij samen met Trees For All bomen planten om onze CO2 uitstoot te compenseren?

Uw op maat gemaakte matras online bestellen

Weet u nu al welke specifieke eigenschappen uw nieuwe matras moet hebben? En bestelt u hem het liefst meteen, zonder eerst in gesprek te gaan met onze adviseurs? Dat kan! Via onze webshop bestelt u het matras van uw dromen direct en snel. Uw matras is binnen 1 werkdag klaar en u heeft 180 dagen omruilgarantie!

Hoe dat werkt? U kiest één van onze series als basis (welke elk van een ander type materiaal gemaakt zijn) en geeft aan in welke breedte en lengte het matras gemaakt moet worden. Vervolgens maakt u de keuze of u extra opties wilt hebben: een waterproof topcover, een coolcoat en of u handvatten aan het matras wilt laten bevestigen. Als laatste geeft u informatie over de slaper(s) op het matras: de naam, lengte, gewicht, leeftijd en slaaphouding. Zo kunnen we u ook online voorzien van een persoonlijk op maat gemaakt matras!

Vervolgens gaan wij voor u aan de slag in ons atelier en ontvangt u het matras zo snel mogelijk bij u thuis.

Ga voor de hoogste kwaliteit en minder CO2

Afspraak maken