HET MATRAS DAT VOOR U GEMAAKT IS

Als comfortabel slapen voor u het allerbelangrijkste is, dan is er eigenlijk maar één logische keus: een persoonlijk matras dat voor u op maat is gemaakt. Bij het Matrasatelier helpen wij u aan het matras waar uw lichaam om vraagt, helemaal afgestemd op uw wensen en nachtrust. Handgemaakt in ons atelier met de allerbeste pocketveren, schuimen en stoffen uit Nederland en Duitsland.

Samen het beste matras voor u ontwerpen

In onze showroom heeft u uitgebreid de tijd om de verschillende mogelijkheden te ervaren. Onze adviseur neemt uw voorkeuren, lighouding en eventuele lichamelijke klachten met u door tijdens een persoonlijk gesprek. Daarna kunt u in alle rust proefliggen op verschillende matrasopstellingen die wij voor u klaarzetten. Zo komt u in ongeveer één uur tot het matras waar uw lichaam naar vraagt.

ZO IS UW MATRAS OPGEBOUWD

Uw matras bestaat uit een kern van pocketveren, schuim of latex. Deze kern is in te delen in 7 zones, zodat ieder deel van uw lichaam de juiste ondersteuning krijgt.

De kern wordt aan beide zijdes voorzien van hoogwaardige lagen die de nadruk leggen op bijvoorbeeld ondersteuning, comfort, warmte of koel slapen. Net wat u fijn vindt en wat bij uw lichaam en levensfase past. In ons atelier heeft u keuze uit onder andere Pantera, 100% natuurlijke Latex, NASA schuimen, hoge HR-waardes en Gel-Visco schuim. Wist u trouwens dat wij beide helften van een 2 persoons matras verschillend kunnen indelen?

De 100% natuurlijke Tencel® matrashoes (tijk) is gemaakt van Eucalyptus en anti-allergeen. Deze voelt vederzacht aan en is eenvoudig los te ritsen en veilig te wassen op 90 graden.

Een anti-sliplaag, koppelritsen of een onzichtbare waterdichte tijk nodig? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Gemaakt in Nederland

In ons eigen atelier aan de rand van Eindhoven. De plek waar onze vakmensen al 20 jaar matrassen creëren.

Geleverd tot in uw slaapkamer

Door ons eigen bezorgteam. Verpakkingsmateriaal en een eventueel oud bed of matras nemen wij kosteloos mee

180 dagen proefslapen

Past uw nieuwe matras niet perfect? Dan passen wij het graag binnen deze periode voor u aan.

Ga voor de hoogste kwaliteit en minder CO2

Al onze matrassen worden exact naar uw behoefte ontworpen. Er is geen één matras hetzelfde!
Hans – Ateliermedewerker

Meer over onze matrassen

Wat kost een op maat gemaakt matras?

Bij Matrasatelier hebben wij een selectie van drie matrassen. U kiest welke basis u wilt, waarna het matras volledig afgestemd word op uw lichaam en wensen. Voor de prijs werken wij vanuit de breedte maat, tot lengte maat 230 cm geldt geen meerprijs.
Het Matrasatelier Blue matras is er al vanaf € 895,- voor breedte maat 90 cm.

Mocht u aanvullende wensen hebben, kunt u uw matras uitbreiden met bijvoorbeeld een temperatuur regulerende coating of waterdichte moltons.

Wij vinden het belangrijk dat onze matrassen een kleine ecologische voetafdruk hebben. Dit doen we door enkel materialen uit Nederland, België en Duitsland te gebruiken en lokaal in ons eigen atelier te produceren. Dat scheelt transport en we weten precies onder welke omstandigheden onze grondstoffen tot stand zijn gekomen.

Verder planten we samen met Trees For All bomen om onze lage CO2 uitstoot te compenseren. Samen met Renewi, dat een recyclingdoelstelling heeft van 60%, zorgen we voor duurzame afvoer van onze restproducten en afval.

Via vakkundig advies en uitgebreid proefliggen in de showroom is de kans groot dat u meteen het ideale matras krijgt. Uw lichaam heeft echter tijd nodig om hieraan te wennen. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om uw nieuwe matras binnen 180 dagen aan te laten passen als deze toch niet helemaal naar wens ligt.

Bij een nieuw matras moet uw lichaam hier enige tijd aan wennen. Heeft u 30 dagen op het matras geslapen en het ligt nog niet naar wens, kunt u het laten aanpassen. Neem contact met ons op, dan nemen we de ervaring met u door en plannen we een bezoek aan huis. Onze slaapadviseur neemt nieuwe lagen mee en past uw matras ter plekke aan. U bent uw matras dus nooit kwijt en u hoeft ook niet op en neer te rijden.

Voor het aanpassen van uw matras aan huis vragen wij om een eigen bijdrage van € 55,- per matras.

REVIEWS
Afspraak maken