HET MATRAS DAT VOOR U GEMAAKT IS

Als comfortabel slapen voor u het allerbelangrijkste is, dan is er eigenlijk maar één logische keus: een persoonlijk matras dat voor u op maat is gemaakt. Bij het Matrasatelier helpen wij u aan het matras waar uw lichaam om vraagt, helemaal afgestemd op uw wensen en nachtrust. Handgemaakt in ons atelier met de allerbeste pocketveren, schuimen en stoffen uit Nederland en Duitsland.

Samen het beste matras voor u ontwerpen

In onze showroom heeft u uitgebreid de tijd om de verschillende mogelijkheden te ervaren. Onze adviseur neemt uw voorkeuren, lighouding en eventuele lichamelijke klachten met u door tijdens een persoonlijk gesprek. Daarna kunt u in alle rust proefliggen op verschillende matrasopstellingen die wij voor u klaarzetten. Zo komt u in ongeveer één uur tot het matras waar uw lichaam naar vraagt.

ZO IS UW MATRAS OPGEBOUWD

Uw matras bestaat uit een kern van pocketveren, schuim of latex. Deze kern is in te delen in 7 zones, zodat ieder deel van uw lichaam de juiste ondersteuning krijgt.

De kern wordt aan beide zijdes voorzien van hoogwaardige lagen die de nadruk leggen op bijvoorbeeld ondersteuning, comfort, warmte of koel slapen. Net wat u fijn vindt en wat bij uw lichaam en levensfase past. In ons atelier heeft u keuze uit onder andere Pantera, 100% natuurlijke Latex, NASA schuimen, hoge HR-waardes en Gel-Visco schuim. Wist u trouwens dat wij beide helften van een 2 persoons matras verschillend kunnen indelen?

De 100% natuurlijke Tencel® matrashoes (tijk) is gemaakt van Eucalyptus en anti-allergeen. Deze voelt vederzacht aan en is eenvoudig los te ritsen en veilig te wassen tot 50 graden.

Een anti-sliplaag, koppelritsen of een onzichtbare waterdichte tijk nodig? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Ga voor de hoogste kwaliteit en minder CO2

Gemaakt in Nederland

In ons eigen atelier aan de rand van Eindhoven. De plek waar onze vakmensen al 25 jaar matrassen creëren.

Geleverd tot in uw slaapkamer

Door ons eigen bezorgteam. Verpakkingsmateriaal en een eventueel oud bed of matras nemen wij kosteloos mee

180 dagen proefslapen

Past uw nieuwe matras niet perfect? Dan passen wij het graag binnen deze periode voor u aan.

Wat andere klanten zeggen

10
Kundige mensen, fijn matras
Ik ben erg vriendelijk en kundig geholpen bij Matrasatelier. Ik ben erg tevreden met het matras tot nu toe! Prijs kwaliteitverhouding zeer goed en levering erg snel.
10
Goede service en prima matras voor een goede prijs
Het matrasatelier is een zeer klantvriendelijk bedrijf met persoonlijke service en goede kwaliteit matrassen. We hebben voor ons vakantiehuisje 2 matrassen op maat laten maken die keurig volgens afspraak heel snel werden geleverd.
10
Topservice
Ik zag de reclame van het matrasatelier op omroep Brabant en dacht daar moet ik eens gaan kijken wat ze voor mij met mijn rugklachten konden betekenen. Nou dat is kort gezegd zeer voorspoedig verlopen. Men besteed ruim aandacht aan de persoon en zijn fysieke bouw en de eventuele voorkeuren.
8
Fijn matras en boxspring
Wij zijn heel correct en professioneel geholpen! In de showroom werden er metingen gedaan en daarna maakte de adviseur een aantal opstellingen met verschillende schuimlagen. Echt top dat we op ons gemak konden testen. Bezorging correct en snel!
10
Geweldige service!
Nooit kunnen bedenken dat het mogelijk is om een goed matras te laten maken in zo’n korte tijd, maar het is toch echt waar. Zeer vriendelijk geholpen. Behulpzaam en meedenkend. Het oude matras kosteloos laten ophalen. Echt een aanrader.
Doordat uw matras in ons eigen atelier geproduceerd word kan deze na één werkdag al klaarstaan om opgehaald te worden.
Mohammed – Atelier

Onze werkwijze in vijf stappen

1. Persoonlijk gesprek

De zoektocht naar het best passende maatwerk matras start bij ons met een goed gesprek. In onze showroom luisteren we graag naar uw wensen en behoeften.

2. Ontwerpen en samenstellen

Na het gesprek kunnen wij starten met de samenstelling en kunt u proefliggen op diverse materialen.

3. Creatie van uw matras

Wanneer u besluit tot aankoop over te gaan, wordt uw matras in productie genomen. U kunt vanuit de showroom een kijkje nemen in ons atelier.

4. Zorgeloos slapen binnen één week tijd

Uw matras wordt kosteloos tot in uw slaapkamer bezorgd of kan na één werkdag al klaar staan om opgehaald te worden in onze showroom.

5. Het planten van uw boom

Bij de aanschaf van uw matras planten onze partners van Trees for all direct een boom. Hiermee compenseren wij de uitstoot van CO2 die vrijkomt tijdens de productie van uw matras.

Wist u dat…

Wij samen met Trees For All bomen planten om onze CO2 uitstoot te compenseren?

Het Matrasatelier bekend van TV

Een uniek kijkje in de keuken

Bij het Matrasatelier zijn de showroom en het atelier met elkaar verbonden via glazen wand waardoor u ons productie proces kunt volgen.

Al onze matrassen worden exact naar uw behoefte ontworpen. Geen enkel matras is hetzelfde!
Hans – Atelier

Meer over onze matrassen

Wat kost een op maat gemaakt matras?

Bij Matrasatelier hebben wij een selectie van drie matrassen. U kiest welke basis u wilt, waarna het matras volledig afgestemd word op uw lichaam en wensen. Voor de prijs werken wij vanuit de breedte maat, tot lengte maat 230 cm geldt geen meerprijs.
Het Matrasatelier Blue matras is er al vanaf € 785,- voor breedte maat 90 cm.

Mocht u aanvullende wensen hebben, kunt u uw matras uitbreiden met bijvoorbeeld een temperatuur regulerende coating of waterdichte moltons.

Uw matras kan in overleg na één werkdag klaar staan om opgehaald te worden op onze showroom.
Wilt u levering aan huis, bezorgen wij kosteloos tot in de slaapkamer in gemiddeld 5 werkdagen (ook in België).
Bij de bezorging kunnen wij kosteloos uw oude matras en/of bedbodem voor u meenemen.
De levertijd voor boxsprings is gemiddeld 6 weken.

Alle oude matrassen en bedden worden niet herverkocht maar op een duurzame manier verwerkt. Klik hier als u meer wilt lezen over onze duurzame missie.

U betaald voor uw matras bij de levering aan huis of bij het ophalen in de showroom.
In beide gevallen kunt u betalen per pin, creditcard of contante betaling.
Bij boxspring bestellingen kan er gevraagd worden om een aanbetaling.

Via vakkundig advies en uitgebreid proefliggen in de showroom is de kans groot dat u meteen het ideale matras krijgt. Uw lichaam heeft echter tijd nodig om hieraan te wennen. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om uw nieuwe matras binnen 180 dagen aan te laten passen als deze toch niet helemaal naar wens ligt.

Bij een nieuw matras moet uw lichaam hier enige tijd aan wennen. Heeft u 30 dagen op het matras geslapen en het ligt nog niet naar wens, kunt u het laten aanpassen. Neem contact met ons op, dan nemen we de ervaring met u door en plannen we een bezoek aan huis. Onze slaapadviseur neemt nieuwe lagen mee en past uw matras ter plekke aan. U bent uw matras dus nooit kwijt en u hoeft ook niet op en neer te rijden.

Voor het aanpassen van uw matras aan huis vragen wij om een eigen bijdrage van € 55,- per matras.

Wij vinden het belangrijk dat onze matrassen een kleine ecologische voetafdruk hebben. Dit doen we door enkel materialen uit Nederland, België en Duitsland te gebruiken en lokaal in ons eigen atelier te produceren. Dat scheelt transport en we weten precies onder welke omstandigheden onze grondstoffen tot stand zijn gekomen.

Verder planten we samen met Trees For All bomen om onze lage CO2 uitstoot te compenseren. Samen met Renewi, dat een recyclingdoelstelling heeft van 60%, zorgen we voor duurzame afvoer van onze restproducten en afval.

REVIEWS
Afspraak maken