Een goed matras helpt bij gezondheidsklachten

Iedereen is anders en zo ook iedere manier van slapen. Waar de een bijvoorbeeld graag op zijn rug slaapt, ligt de ander liever op zijn zij. En waar sommigen graag ondersteuning krijgen voor rug- en nekproblemen, kampen anderen met gewrichtsklachten als reuma of artrose.

U kunt zich dan ook vast voorstellen: een standaard matras uit een magazijn komt bijna nooit tegemoet aan al uw wensen en behoeften. En juist daarom is een matras op maat laten maken superverstandig. Laat u de hardheid, afmetingen en het materiaal van uw nieuwe matras volledig aansluiten op uw slaapgewoonten, gewicht, lengte, fysieke omstandigheden en wensen? Dan profiteert u van de allerbeste nachtrust en een vermindering van fysieke klachten.

Persoonlijk advies bij het op maat maken van het matras

Ontdekken welke matraseigenschappen perfect aansluiten bij uw lichaam? Kom dan langs in onze showroom. Onze adviseur neemt uitgebreid de tijd om uw voorkeuren, lighouding en eventuele lichamelijke klachten door te nemen, waarna u in alle rust kunt proefliggen op verschillende matrasopstellingen. In een tijdsbestek van slechts één uur komt u tot het matras waarnaar uw lichaam vraagt!

Wist u dat…

Wij samen met Trees For All bomen planten om onze CO2 uitstoot te compenseren?

Welk materiaal matras is ideaal voor mij?

Bij een matras op maat hoort ook: het materiaal dat perfect aansluit bij uw voorkeuren. Matrasatelier adviseert u hier graag over. In een persoonlijk gesprek vertellen we u alles over de verschillende materialen én u ontdekt welk materiaal het meest passend is in uw situatie. Hieronder vatten we de verschillen alvast kort voor u samen.

Welke materialen kunt u voor uw matras kiezen?

Gemaakt in Nederland

In ons eigen atelier aan de rand van Eindhoven. De plek waar onze vakmensen al 25 jaar matrassen creëren.

Geleverd tot in uw slaapkamer

Door ons eigen bezorgteam. Verpakkingsmateriaal en een eventueel oud bed of matras nemen wij kosteloos mee

180 dagen proefslapen

Past uw nieuwe matras niet perfect? Dan passen wij het graag binnen deze periode voor u aan.

Uw op maat gemaakte matras online bestellen

Weet u nu al welke specifieke eigenschappen uw nieuwe matras moet hebben? En bestelt u hem het liefst meteen, zonder eerst in gesprek te gaan met onze adviseurs? Dat kan! Via onze webshop bestelt u het matras van uw dromen direct en snel. Uw matras is binnen 1 werkdag klaar en u heeft 180 dagen omruilgarantie!

Hoe dat werkt? U kiest één van onze series als basis (welke elk van een ander type materiaal gemaakt zijn) en geeft aan in welke breedte en lengte het matras gemaakt moet worden. Vervolgens maakt u de keuze of u extra opties wilt hebben: een waterproof topcover, een coolcoat en of u handvatten aan het matras wilt laten bevestigen. Als laatste geeft u informatie over de slaper(s) op het matras: de naam, lengte, gewicht, leeftijd en slaaphouding. Zo kunnen we u ook online voorzien van een persoonlijk op maat gemaakt matras!

Vervolgens gaan wij voor u aan de slag in ons atelier en ontvangt u het matras zo snel mogelijk bij u thuis.

Laat uw matras op maat maken door Het Matrasatelier

Een matras op maat laten maken doet u bij Matrasatelier! Dankzij jarenlange ervaring, de rijkste kennis en een bevlogen team, wisten we al vele mensen te verblijden met een supercomfortabel matras die aan alle wensen voldoet.

Bij Matrasatelier worden we daar alleen maar heel blij van. Want hoe tof is het dat we zo veel mensen mogen helpen aan een betere nachtrust? Iedere dag weer dient ons atelier als dé plek waar heel wat matrassen gestalte krijgen. Met de hoogste zorg gemaakt en volledig naar wens van de klant. Ligt uw matras niet goed? U krijgt 180 dagen omruilgarantie! Bent u de volgende die we mogen helpen?

Ga voor de hoogste kwaliteit en minder CO2

REVIEWS
Afspraak maken