Het matras dat voor u gemaakt is

Als comfortabel slapen voor u het allerbelangrijkste is, dan is er eigenlijk maar één logische keus: een persoonlijk matras dat voor u op maat is gemaakt. Bij het Matrasatelier helpen wij u aan het matras waar uw lichaam om vraagt, helemaal afgestemd op uw wensen en nachtrust. Handgemaakt in ons atelier met de allerbeste pocketveren, schuimen en stoffen uit Nederland en Duitsland.

Samen het beste matras voor u ontwerpen

In onze showroom heeft u uitgebreid de tijd om de verschillende mogelijkheden te ervaren. Onze adviseur neemt uw voorkeuren, lighouding en eventuele lichamelijke klachten met u door tijdens een persoonlijk gesprek. Daarna kunt u in alle rust proefliggen op verschillende matrasopstellingen die wij voor u klaarzetten. Zo komt u in ongeveer één uur tot het matras waar uw lichaam naar vraagt.

Wist u dat…

Wij samen met Trees For All bomen planten om onze CO2 uitstoot te compenseren?

Zo is uw matras opgebouwd

Uw matras bestaat uit een kern van pocketveren, schuim of latex. Deze kern is in te delen in 7 zones, zodat ieder deel van uw lichaam de juiste ondersteuning krijgt.

De kern wordt aan beide zijdes voorzien van hoogwaardige lagen die de nadruk leggen op bijvoorbeeld ondersteuning, comfort, warmte of koel slapen. Net wat u fijn vindt en wat bij uw lichaam en levensfase past. In ons atelier heeft u keuze uit onder andere Pantera, 100% natuurlijke Latex, NASA schuimen, hoge HR-waardes en Gel-Visco schuim. Wist u trouwens dat wij beide helften van een 2 persoons matras verschillend kunnen indelen?

De 100% natuurlijke Tencel® matrashoes (tijk) is gemaakt van Eucalyptus en anti-allergeen. Deze voelt vederzacht aan en is eenvoudig los te ritsen en veilig te wassen tot 50 graden.

Een anti-sliplaag, koppelritsen of een onzichtbare waterdichte tijk nodig? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Gemaakt in Nederland

In ons eigen atelier aan de rand van Eindhoven. De plek waar onze vakmensen al 25 jaar matrassen creëren.

Geleverd tot in uw slaapkamer

Door ons eigen bezorgteam. Verpakkingsmateriaal en een eventueel oud bed of matras nemen wij kosteloos mee

180 dagen proefslapen

Past uw nieuwe matras niet perfect? Dan passen wij het graag binnen deze periode voor u aan.

Ga voor de hoogste kwaliteit en minder CO2

REVIEWS
Afspraak maken