Waarom een babymatras op maat?

In de eerste levensjaren van een baby staat de ontwikkeling en groei centraal. Een babymatras op maat biedt de ondersteuning en veiligheid die een pasgeborene nodig heeft. Dankzij de gepatenteerde 3D Optimal Air© stoffering kan de baby altijd veilig ademhalen.

Voor ouders is de unieke instopstrook een fijn gegeven. Met deze instopstrook kan de baby makkelijker en strakker ingestopt worden. Dankzij het dekentje dat ingestopt blijft word voorkomen dat de baby op de buik rolt.

Comfort en veiligheid komen voor uw baby samen in de op maat gemaakte babymatrassen van Matrasatelier.

Lees meer over onze werkwijze

Soorten babymatrassen

Het Matrasatelier heeft drie soorten babymatrassen ontwikkeld voor ouders en hun baby.

Blue Comfort Babymatras: een goed prijs/kwaliteit matras van hoogwaardig koudschuim materiaal dat ventileert, vocht afvoerend is en uit schimmelwerend materiaal bestaat.

Green Comfort Babymatras: de milieubewuste keuze (FSC-gecertificeerd) vervaardigd uit natuurlatex. Dit type latex is geproduceerd uit productieprocessen met 100% vernieuwbare energie.

Gold Comfort Babymatras: de meest luxe uitvoering verkrijgbaar voorzien van pocketvering en toplaag hoogwaardig koudschuim. Hierdoor voelt het voor de baby alsof er op een wolkje geslapen wordt.

Maak een afspraak Koop online

Gemaakt in Nederland

In ons eigen atelier aan de rand van Eindhoven. De plek waar onze vakmensen al 25 jaar matrassen creëren.

Geleverd tot in uw slaapkamer

Door ons eigen bezorgteam. Verpakkingsmateriaal en een eventueel oud bed of matras nemen wij kosteloos mee

180 dagen proefslapen

Past uw nieuwe matras niet perfect? Dan passen wij het graag binnen deze periode voor u aan.

Wat andere klanten zeggen

9
Professioneel advies, vertrouwen, snelle koop.
We worden met kopje koffie ontvangen op de afgesproken tijd. Na uitvoerig advies rekening houden met onze wensen, kunnen we diverse matrassen uitproberen. Onze keuze eas snel gemaakt waarna ons matrad in productie werd genomen. Terwijl we even een boodschap deden werden we gebeld dat het matras klaar was. Het oude matras konden we achterlaten en het nieuw werd in onzr camper geplaatst. Klaar om uit te proberen op de gratis aangeboden camping in de buurt.
10
Super vriendelijk geholpen
Afspraak gemaakt voor een matras voor onze caravan, kon langs komen met de caravan maar die stond op de camping dus matras mee genomen en ingeleverd. Ongeveer een uurtje wachten met een bakie koffie en de nieuwe matras gezien hoe hij gemaakt werd. Meegenomen en heerlijk geslapen zeker een aanrader.
10
Goede service en prima matras voor een goede prijs
Het matrasatelier is een zeer klantvriendelijk bedrijf met persoonlijke service en goede kwaliteit matrassen. We hebben voor ons vakantiehuisje 2 matrassen op maat laten maken die keurig volgens afspraak heel snel werden geleverd.
10
Alles wat gezegd (beloofd) wordt op de website, is waar.
Een heerlijk matras en heerlijke kussens voor onze caravan. Wij hebben heerlijk geslapen tijdens onze vakantie.
Afspraak maken