Matrashoezen van het Matrasatelier

Wanneer de tijk van een huidige matras tekenen van slijtage laat zien, is de matrashoes de ideale oplossing om langer te kunnen genieten van het matras.

Met een nieuwe matrashoes verfrist u het huidige matras als de kern nog in goede staat is. Een prima oplossing om uw matras een nieuw leven in te blazen dat tevens voordelig is voor uw portemonnee.

Maak direct een afspraak Koop online

Een matras met en voor u ontworpen

De matrashoezen van het Matrasatelier worden geheel op maat voor u geproduceerd. Hierdoor is het mogelijk om tot de centimeter nauwkeurig nieuwe matrashoezen te bestellen.

Bij onze Green en Gold modellen is het zelfs mogelijk om een afwijkende vorm te leveren

Verschillende soorten matrashoezen

Blue matrashoes: een goede prijs/kwaliteit matrashoes met dubbeldoeks tijk waardoor het matras net als nieuw oogt.

Green matrashoes: de milieubewuste keuze (FSC-gecertificeerd) vervaardigd eucalyptusvezel. Milieubewust en extra ventilatie voor een aangenaam zacht gevoel

Gold matrashoes: de meest luxe uitvoering matrashoes. Net als de Green matrashoes van eucalyptusvezel, met als extra een taperand rondom voor optionele waterproof cover en koppelritsen.

Waterafstotende matrashoezen

Met een waterafstotende matrashoes heeft u geen zorgen meer over uw matras bij nachtelijk transpireren en andere ongewenste lichaamssappen. Onze matrashoezen zijn speciaal ontworpen voor gebruik binnenshuis en de waterafstotende materialen die door het Matrasatelier worden gebruikt bieden optimale ventilatie. Zodat u kunt genieten van een comfortabele matrashoes zonder het gevoel te hebben op een plastic zak te liggen.

Blue waterafstotende matrashoes: beschermt het bed tegen ongelukjes in bed. Vochtwerend en anti-allergisch voor optimaal slaapcomfort. Voldoet aan de voorwaarden van brandnormen waardoor dit type waterafstotende matrashoes geschikt is voor gebruik in ziekenhuizen.

Green waterafstotende matrashoes: de milieubewuste keuze (FSC-gecertificeerd) vervaardigd uit eucalyptusvezel. Vermindert nare geurtjes dankzij een extra ventilerend ontwerp. Zorgt voor een frisse en koele slaapomgeving.

Gold waterafstotende matrashoes: voorzien van handige ritssluiting en border is de Gold waterafstotende matrashoes de meest uitgebreide matrasbeschermer van het Matrasatelier.

Maak direct een afspraak Koop online

Ga voor de hoogste kwaliteit en minder CO2

Gemaakt in Nederland

In ons eigen atelier aan de rand van Eindhoven. De plek waar onze vakmensen al 25 jaar matrassen creëren.

Geleverd tot in uw slaapkamer

Door ons eigen bezorgteam. Verpakkingsmateriaal en een eventueel oud bed of matras nemen wij kosteloos mee

180 dagen proefslapen

Past uw nieuwe matras niet perfect? Dan passen wij het graag binnen deze periode voor u aan.

Wat andere klanten zeggen

9
Professioneel advies, vertrouwen, snelle koop.
We worden met kopje koffie ontvangen op de afgesproken tijd. Na uitvoerig advies rekening houden met onze wensen, kunnen we diverse matrassen uitproberen. Onze keuze eas snel gemaakt waarna ons matrad in productie werd genomen. Terwijl we even een boodschap deden werden we gebeld dat het matras klaar was. Het oude matras konden we achterlaten en het nieuw werd in onzr camper geplaatst. Klaar om uit te proberen op de gratis aangeboden camping in de buurt.
10
Super vriendelijk geholpen
Afspraak gemaakt voor een matras voor onze caravan, kon langs komen met de caravan maar die stond op de camping dus matras mee genomen en ingeleverd. Ongeveer een uurtje wachten met een bakie koffie en de nieuwe matras gezien hoe hij gemaakt werd. Meegenomen en heerlijk geslapen zeker een aanrader.
10
Goede service en prima matras voor een goede prijs
Het matrasatelier is een zeer klantvriendelijk bedrijf met persoonlijke service en goede kwaliteit matrassen. We hebben voor ons vakantiehuisje 2 matrassen op maat laten maken die keurig volgens afspraak heel snel werden geleverd.
10
Alles wat gezegd (beloofd) wordt op de website, is waar.
Een heerlijk matras en heerlijke kussens voor onze caravan. Wij hebben heerlijk geslapen tijdens onze vakantie.
Afspraak maken