Medisch matras kopen bij Matrasatelier

Bent u op zoek naar een matras om uw lichamelijke klachten te verminderen? Wij heten u graag welkom bij Matrasatelier: dé matrasspecialist. Wij maken uw matras graag op maat voor uw lichaam. Een medisch matras kopen doet u daarom bij Matrasatelier. We ontvangen u graag in ons atelier. Samen nemen we uw wensen door en gaan wij voor u aan de slag. Vanuit onze showroom kunt u ook een kijkje nemen. Wij zorgen dat u binnen één week zorgeloos kunt slapen op uw nieuwe matras.

Wij raden altijd aan om een afspraak te maken in de showroom voor een persoonlijk gesprek of wanneer dit niet gaat, een telefonisch consult. Beide gesprekken zijn altijd geheel vrijblijvend en kosteloos, maar een must om in te zoomen op uw specifieke lichamelijke klachten voor de beste ondersteuning en comfort. De matrassen worden aangeboden in dezelfde lijnen als de normale matrassen met daarbij aanpassingen waar nodig. Wij helpen u graag verder en ontzorgen u in het hele proces. Wij leveren het matras tot in de slaapkamer indien gewenst en helpen eventueel met het afbreken en afvoeren van uw oude bed. Heeft u vragen over onze mogelijkheden? Neem contact met ons op! Wij helpen u graag verder.

Maak een afspraak Bel ons

Aangepast aan uw wensen

Wij zoomen in op uw medische klachten en selecteren op basis daarvan de beste materialen. Kies bijvoorbeeld een antidecubitus matras om doorligplekken te voorkomen wanneer iemand bedlegerig is of voor materialen die warmte terug stralen naar uw gewrichten wanneer u artrose of reuma heeft. Voor incontinentie problemen hebben wij diverse waterdichte tijken die niet enkel beschermen maar ook comfort bieden en gemakkelijk aan te brengen zijn. Heeft u fibromyalgie? Wij kunnen u hierbij helpen met onze gespecialiseerde fibromyalgie slaapadviseur.

Ook speciale bedsystemen kunnen geleverd worden door Matrasatelier. Wij kunnen een hoog-laag boxspring leveren waarmee u met een druk op de knop de hoogte van het bed verstelt. Dit maakt de zorg toegankelijker en ook de in- en uitstap van het bed makkelijker. Voor mensen met maagklep problemen kunnen wij het bed in een standaard helling zetten. Een special bedsysteem is een V-set boxspring en lattenbodem met wieltjes die u gemakkelijk uit elkaar kunt halen om bijvoorbeeld schoon te maken. Ook voor mensen met een hoog gewicht kunnen wij speciale bedbodems leveren om onderrugklachten te voorkomen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw klachten? Neem contact met ons op.

Wat is een medisch matras?

Medische matrassen zijn ontwikkeld om pijn- en drukklachten te beperken. Zeker bij lichamelijk herstel is een goede nachtrust van belang. Het biedt de rust en ondersteuning die uw lichaam op dat moment nodig heeft. Een medisch matras dient aan strenge kwaliteitseisen te voldoen. Het matras past zich aan naar uw lichaam, waardoor er geen druk op het lichaam ontstaat. Dit zorgt ervoor dat lichamelijke klachten afnemen en u geen onnodige pijn zult ervaren. Het bevordert een effectief herstel en houdt uw lichaam in een natuurlijke houding. Bij Matrasatelier helpen we u graag bij een medisch matras dat tevens er niet uit hoeft te zien als een medisch matras. U kunt in luxe verzorgt worden vanuit uw eigen huis.

Medische matrassen voor gezondheidsklachten

Een medisch matras kan onder andere helpen bij diverse gezondheidsklachten. Sommige ontstekingen kunnen ’s nachts ontstaan, terwijl u de avond ervoor nog pijnvrij ging slapen. Een medisch matras zorgt dat de spieren zich niet hoeven in te spannen. Uw spieren en gewrichten zijn in een uitstekende rusthouding, waardoor het lichaam zich zorgvuldig kan herstellen. Zo stapt u de volgende ochtend weer zonder problemen uit bed. Matrasatelier biedt u een prettige nachtrust én herstel. De gezondheidsklachten waarvoor een medisch matras de oplossing kan zijn:

  • Rugklachten
  • Reuma
  • Osteoporose
  • Fibromyalgie

Voor mensen met incontinentie problemen is er de speciale waterproof topcover. Deze hoes ritst u vast aan het matras. Het is waterproof materiaal wat heel zacht en comfortabel aanvoelt. De topcover is ademend, hypoallergeen en beschermt tegen bacteriën, schimmel en bedwantsen.

Persoonlijk slaapadvies voor medisch matras

Een medisch matras biedt de juiste ondersteuning voor uw lichaam. Bij Matrasatelier maken we alle medische matrassen op maat. Ieder lichaam is anders en heeft andere wensen. Daarom geven we u graag een persoonlijk slaapadvies. We kijken waar uw lichaam behoefte aan heeft en waar het extra ondersteuning vergt. We verlagen de drukpunten en zorgen dat uw lichaam in een natuurlijke houding kan rusten. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over medische matrassen.

Maak een afspraak Neem contact met ons op

Ziekenhuis matras bij Matrasatelier

Een ziekenhuis matras bij Matrasatelier wordt uitsluitend gemaakt van schuimen en stoffen uit Nederland en Duitsland. Hierdoor kunnen wij een uitstekende kwaliteit waarborgen. De medische matrassen zijn handgemaakt in ons atelier. Een matras waar uw lichaam om vraagt, afgestemd op uw wensen. Wij zorgen voor een hoog ligcomfort tijdens uw nachtrust. Het ziekenhuis matras helpt de klachten dragelijk te houden. Zowel voor reuma als fibromyalgie helpt een goede doorbloeding bij een verlichting van de pijn. Zo kunt u de dag fit en soepel beginnen.

Test uw medische matras

Bij Matrasatelier nemen wij graag uitgebreid de tijd voor u. Wij bieden u graag de mogelijkheid om meerdere matrasopstellingen te testen. Zo ontdekt u welk matras bij uw lichaam past. Ook nemen wij graag uw lichamelijke klachten en voorkeuren met u door. Onze adviseurs nemen dit als uitgangspunt voor uw medische matras. Zo heeft dit invloed op de drukpunten in uw matras en hangt de ventilatie hier vanaf. Vervolgens zullen wij in ons atelier voor u aan de slag gaan. Het resultaat? Een medisch matras dat naadloos aansluit bij uw lichaam.

Maak een afspraak Neem contact met ons op

Gemaakt in Nederland

In ons eigen atelier aan de rand van Eindhoven. De plek waar onze vakmensen al 25 jaar matrassen creëren.

Geleverd tot in uw slaapkamer

Door ons eigen bezorgteam. Verpakkingsmateriaal en een eventueel oud bed of matras nemen wij kosteloos mee

180 dagen proefslapen

Past uw nieuwe matras niet perfect? Dan passen wij het graag binnen deze periode voor u aan.

Wat andere klanten zeggen

9
Professioneel advies, vertrouwen, snelle koop.
We worden met kopje koffie ontvangen op de afgesproken tijd. Na uitvoerig advies rekening houden met onze wensen, kunnen we diverse matrassen uitproberen. Onze keuze eas snel gemaakt waarna ons matrad in productie werd genomen. Terwijl we even een boodschap deden werden we gebeld dat het matras klaar was. Het oude matras konden we achterlaten en het nieuw werd in onzr camper geplaatst. Klaar om uit te proberen op de gratis aangeboden camping in de buurt.
10
Super vriendelijk geholpen
Afspraak gemaakt voor een matras voor onze caravan, kon langs komen met de caravan maar die stond op de camping dus matras mee genomen en ingeleverd. Ongeveer een uurtje wachten met een bakie koffie en de nieuwe matras gezien hoe hij gemaakt werd. Meegenomen en heerlijk geslapen zeker een aanrader.
10
Goede service en prima matras voor een goede prijs
Het matrasatelier is een zeer klantvriendelijk bedrijf met persoonlijke service en goede kwaliteit matrassen. We hebben voor ons vakantiehuisje 2 matrassen op maat laten maken die keurig volgens afspraak heel snel werden geleverd.
10
Alles wat gezegd (beloofd) wordt op de website, is waar.
Een heerlijk matras en heerlijke kussens voor onze caravan. Wij hebben heerlijk geslapen tijdens onze vakantie.

Ga voor de hoogste kwaliteit en minder CO2

Afspraak maken