De voordelen van een pocketvering matraskern:

  • Opgebouwd in 7 zones.
  • Altijd een verenpakket dat bij uw lichaam en persoonlijke wensen aansluit.
  • Duurzame ondersteuning voor minimaal 12 tot 15 jaar slaapplezier.

Wat zijn pocketveren?

Een matraskern van pocketveren bestaat uit honderden tot duizenden metalen veren, die afzonderlijk van elkaar omhuld zijn met stof. Het hangt van het soort pocketveren af hoeveel veren er precies per vierkante meter in zitten, maar dit kan oplopen tot wel 1000.

De kwaliteit wordt uiteindelijk bepaald door het aantal veren per vierkante meter en de kwaliteit/dikte van het edelstaal waarvan de veren zijn gemaakt. Hoe dikker de draad, hoe stugger de kern. Het grote voordeel van pocketvering is dat iedere veer zich individueel naar je lichaam en houding beweegt.

Kom snel langs in de showroom in Ekkersrijt Eindhoven

Ieder deel van je lichaam de juiste ondersteuning

Doorgaans wordt een pocketveren kern onderverdeeld in 7 zones. Iedere zone geeft het betreffende deel van je lichaam de juiste ondersteuning, bijvoorbeeld je schouders of onderrug. We kunnen iedere zone afstemmen op jouw wensen. Hiervoor gebruiken we dan een passend verenpakket per zone.

A-klasse pocketveren

Onze pocketveren komen van het toonaangevende Duitse bedrijf AGRO. Een fabrikant die zich uitsluitend richt op het maken van pocketveren in alle soorten en maten. AGRO test de pocketveren uitvoerig en is bij het productieproces scherp op een duurzame aanpak voor mens en milieu. Hun producten voldoen dan ook aan het Öeko-Text keurmerk en diverse ISO certificeringen.

Jouw matras op maat persoonlijk met ons samenstellen?

Kom langs in onze showroom

Maak een afspraak
TERUG