Veilig voor mens en omgeving

Uw comfort en veiligheid hebben de hoogste prioriteit. Daarom gebruiken we alleen materialen waarvan we de oorsprong kennen en die uitvoerig zijn getest. Zo gebruiken we koudschuimen en stoffen uit Nederland, pocketveren uit Duitsland en traagschuim uit België. Al onze partners voldoen aan de belangrijkste keurmerken in onze branche. We nemen er graag een aantal kort met u door:

Oorsprong- en kwaliteitscertificaat

Wij staan garant voor de kwaliteit die we leveren. Daarom ontvangt u bij uw matras ons oorsprong- en kwaliteitscertificaat. Hiermee beloven we dat we werken volgens de hoogste standaarden en keurmerken. Daarnaast garanderen we dat ook de grondstoffen aan deze hoge standaarden voldoen.

Kom snel langs in de showroom in Ekkersrijt Eindhoven


CertiPur Certificaat
Alleen het traagschuim en koudschuim van de hoogste kwaliteit krijgt het CertiPur certificaat mee. Dit certificaat geeft aan dat er volgens de hoogste normen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu is gewerkt.

Öko-tex Certificaat
Öko-tex is een zeer bekend Duits keurmerk dat op ruim 100 verschillende parameters textiel controleert. Met dit keurmerk kunt u vertrouwen dat alle textiel in uw matras veilig is voor u en uw kinderen. Öko-tex zet de standaard voor veilig textiel, waaronder onze matrashoezen, in Europa en ver daarbuiten.

LGA Testen Quality Certificaat
Het Duitse TÜV Rheinland® doet onafhankelijk onderzoek naar de veiligheid van uiteenlopendeproducten, waaronder de materialen die in matrassen worden gebruikt. Zij testen met name op schadelijke stoffen en welke impact er voor het milieu is bij de productie en gebruik. De materialen die wij gebruiken hebben de testen doorstaan en dragen daarom het LGA keurmerk.

Uitvoerig getest

Alle schuimen en pocketveren worden uitvoerig getest door onze leveranciers. Bijvoorbeeld om te kijken hoe het materiaal omgaat met bepaalde druk. De bewegingen die we maken tijdens onze slaap worden met geavanceerde apparatuur gesimuleerd en vervolgens wordt het materiaal geanalyseerd

Jouw matras op maat persoonlijk met ons samenstellen?

Kom langs in onze showroom

Maak een afspraak
TERUG