Een matras van lokale oorsprong

Een duurzame relatie met mens en milieu vinden wij als familiebedrijf vanzelfsprekend. Daarom werken wij enkel met veilige en duurzame materialen uit Nederland en Duitsland en produceren we lokaal aan de rand van Eindhoven. Dat scheelt transport en veel CO2 uitstoot. Daarbij voldoen we aan de belangrijkste keurmerken in de matrassector en werken wij als één van de weinigen met lijmen op waterbasis. Wij leggen het u graag uit.Trees For All compenseert de uitstoot van onze CO2

Trees For All compenseert CO2 door bomen te planten. Inmiddels zijn er al ruim 5.7 miljoen bomen geplant en er is in totaal meer dan 383.000 ton CO2 gecompenseerd. Wij dragen hieraan graag bij door een boom te planten met Trees for All ter compensatie voor onze CO2 uitstoot.

Onze matrassen zijn internationaal gecertificeerd

Erkend leerbedrijf

Als familiebedrijf vinden wij het belangrijk om nieuw talent te ondersteunen. Daarom zijn wij al meer dan 10 jaar een erkend leerbedrijf. Wij begeleiden ieder semester meerdere stagiaires vanuit diverse opleidingen op hun weg naar het professionele leven binnen en buiten onze sector.


Uitvoerig getest

Alle materialen zijn uitvoerig getest volgens internationale standaarden op veiligheid en bevatten geen schadelijke stoffen. Daarnaast is er ook aandacht voor de gebruikskwaliteit. Dit gebeurt door onze leveranciers, bijvoorbeeld door te kijken hoe schuimen en pocketvering omgaat met bepaalde druk. De bewegingen die we maken tijdens onze slaap worden met geavanceerde apparatuur gesimuleerd en vervolgens wordt met die kennis de kwaliteit telkens verbeterd.

Het voelt goed om klanten te helpen met matrassen waarvan ik echt weet dat ze veilig zijn voor mens en milieu.
Alex – Slaapadviseur


Renewi geeft de restmaterialen een tweede leven

Uw oude matras en onze restmaterialen voeren wij af via Renewi. De matrassen, schuimen en stoffen worden via hen tot de vezel afgebroken en krijgen een tweede leven als grondstof voor isolatiemateriaal. Let’s Waste No More! Bedden en boxsprings die u meegeeft aan onze bezorgservice bieden wij aan bij lokale kringloopwinkels.

REVIEWS
Afspraak maken