Uniek kijkje in de keuken

Het Matrasatelier bestaat uit een showroom met direct hieraan verbonden de atelierruimte. De showroom en het atelier zijn aan elkaar verbonden via een glazen wand. Dat is uniek want nergens anders kunt u op deze manier het complete creatieproces volgen.

Slaapadviseur Alex bespreekt hier het ontwerp van een matras. Hans en Nasser van het atelierteam denken mee vanuit hun expertise en zorgen dat het creatieproces start.

Van ontwerp naar uw beste matras

Onze atelierteam zorgt dat ieder ontwerp verder wordt uitgetekend. Dit maakt dat de materialen perfect passen.
Anouar selecteert de Tencel stoffering en snijdt deze alvast op maat.
Het team snijdt de schuimen en pocketvering kernen in de juiste afmetingen. Ook bijzondere vormen en schuine zijdes zijn voor hen geen enkel probleem.

Hans plaatst de juiste pocketvering kern. De kern is ingedeeld in 7 zones voor de perfecte ondersteuning per lichaamsdeel. Ondertussen wordt in de stoffeerderij de matrashoes gestikt.

Luuk zorgt voor het lijmen van de kern en lagen. Dit gebeurt met duurzame lijm op waterbasis. Volledig veilig voor mens en milieu. Mohammad neemt het plaatsen van de luxe matrashoes voor zijn rekening.

Klaar voor uw beste nachtrust

Het matras is na ongeveer één week klaar voor levering door Jesper en Tommy, ons bezorgteam. Zij zorgen ervoor dat het nieuwe matras netjes wordt geleverd tot in uw slaapkamer. Een eventueel oud matras en/of boxspring nemen zij uiteraard direct mee, geheel kosteloos.

Ervaar nu zelf hoe het is om op het ideale matras te slapen. Speciaal gemaakt naar uw wensen door onze bevlogen atelierteam en slaapadviseurs.

Onze partners voor een veilig matras en een betere wereld

Afspraak maken