Onze op maat gemaakte ronde matrassen

Een rond matras kopen? Dat is niet de makkelijkste opgave. Want naast dat u deze vorm matrassen niet zomaar bij iedere beddenwinkel aanschaft, moet u ook nog eens exact de juiste afmetingen zien te vinden.

Bij Het Matrasatelier is dit gelukkig geen probleem. Bij ons laat u uw ronde matras volledig op maat maken én kiest u zelf uit welk materiaal hij moet bestaan. Hierdoor stemt u het matras volledig af op uw voorkeuren, slaaphouding en lichaamsbouw!

Waarvoor u ronde matrassen gebruikt

Het is misschien niet het eerste waar u aan denkt bij een bed, maar tóch hebben veel mensen een rond matras. Het wordt bijvoorbeeld gebruikt bij:

  • Ronde bedden
  • Ronde boxen voor baby’s
  • Caravans

Vaak kiest men voor een rond matras uit praktisch oogpunt. Maar een leuke bijkomstigheid is: het biedt u een unieke en bijzondere slaapervaring. Stelt u zich maar eens voor: hoe fijn is het als u in iedere slaaphouding en in elke richting kunt liggen, zonder dat u uit bed valt?

De hoogste kwaliteit ronde matrassen vindt u bij Het Matrasatelier

Koopt u uw ronde matras bij Het Matrasatelier, dan weet u zeker dat u de allerbeste nachtrust tegemoet gaat. Doordat uw nieuwe matras volledig op maat, naar uw wensen én met de hand wordt gemaakt, sluit hij perfect aan bij uw lichaamsbouw, slaaphouding en voorkeuren.

Het Matrasatelier heeft al ruim 25 jaar ervaring in het vak. Een mooie periode, waarin we al vele mensen mochten helpen aan een supergoede nachtrust. We combineren de nieuwste technieken met de voordelen die handgemaakte producten met zich meebrengen en dat werpt absoluut zijn vruchten af!

Ook profiteren van de allerbeste nachtrust? Of uw baby de ondersteuning geven die hij/zij nodig heeft in de eerste levensjaren? Plan direct een persoonlijk adviesgesprek in en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

REVIEWS
Afspraak maken