Onze op maat gemaakte ronde matrassen

Een rond matras kopen? Dat is niet de makkelijkste opgave. Want naast dat u deze vorm matrassen niet zomaar bij iedere beddenwinkel aanschaft, moet u ook nog eens exact de juiste afmetingen zien te vinden.

Bij Het Matrasatelier is dit gelukkig geen probleem. Bij ons laat u uw ronde matras volledig op maat maken én kiest u zelf uit welk materiaal hij moet bestaan. Hierdoor stemt u het matras volledig af op uw voorkeuren, slaaphouding en lichaamsbouw!

Waarvoor u ronde matrassen gebruikt

Het is misschien niet het eerste waar u aan denkt bij een bed, maar tóch hebben veel mensen een rond matras. Het wordt bijvoorbeeld gebruikt bij:

  • Ronde bedden
  • Ronde boxen voor baby’s
  • Caravans

Vaak kiest men voor een rond matras uit praktisch oogpunt. Maar een leuke bijkomstigheid is: het biedt u een unieke en bijzondere slaapervaring. Stelt u zich maar eens voor: hoe fijn is het als u in iedere slaaphouding en in elke richting kunt liggen, zonder dat u uit bed valt?

Gemaakt in Nederland

In ons eigen atelier aan de rand van Eindhoven. De plek waar onze vakmensen al 20 jaar matrassen maken.

Geleverd tot in uw slaapkamer

Ons eigen bezorgteam levert tot in uw slaapkamer. Verpakkingsmateriaal en een eventueel oud bed of matras nemen wij kosteloos mee.

180 dagen proefslapen

Zo nodig passen wij uw matras binnen deze periode aan. Zo weet u zeker dat uw matras ook echt bij u past.

De hoogste kwaliteit ronde matrassen vindt u bij Het Matrasatelier

Koopt u uw ronde matras bij Het Matrasatelier, dan weet u zeker dat u de allerbeste nachtrust tegemoet gaat. Doordat uw nieuwe matras volledig op maat, naar uw wensen én met de hand wordt gemaakt, sluit hij perfect aan bij uw lichaamsbouw, slaaphouding en voorkeuren.

Het Matrasatelier heeft al ruim 25 jaar ervaring in het vak. Een mooie periode, waarin we al vele mensen mochten helpen aan een excellente nachtrust. We combineren de nieuwste technieken met de voordelen die handgemaakte producten met zich meebrengen en dat werpt absoluut zijn vruchten af!

Ook profiteren van de allerbeste nachtrust? Plan direct een persoonlijk adviesgesprek in en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Trees for All

Wist u dat wij samen met onze partners van Trees for All bomen planten om onze CO2 uitstoot te compenseren!

Wat andere klanten zeggen

9
Professioneel advies, vertrouwen, snelle koop.
We worden met kopje koffie ontvangen op de afgesproken tijd. Na uitvoerig advies rekening houden met onze wensen, kunnen we diverse matrassen uitproberen. Onze keuze eas snel gemaakt waarna ons matrad in productie werd genomen. Terwijl we even een boodschap deden werden we gebeld dat het matras klaar was. Het oude matras konden we achterlaten en het nieuw werd in onzr camper geplaatst. Klaar om uit te proberen op de gratis aangeboden camping in de buurt.
10
Super vriendelijk geholpen
Afspraak gemaakt voor een matras voor onze caravan, kon langs komen met de caravan maar die stond op de camping dus matras mee genomen en ingeleverd. Ongeveer een uurtje wachten met een bakie koffie en de nieuwe matras gezien hoe hij gemaakt werd. Meegenomen en heerlijk geslapen zeker een aanrader.
10
Goede service en prima matras voor een goede prijs
Het matrasatelier is een zeer klantvriendelijk bedrijf met persoonlijke service en goede kwaliteit matrassen. We hebben voor ons vakantiehuisje 2 matrassen op maat laten maken die keurig volgens afspraak heel snel werden geleverd.
10
Alles wat gezegd (beloofd) wordt op de website, is waar.
Een heerlijk matras en heerlijke kussens voor onze caravan. Wij hebben heerlijk geslapen tijdens onze vakantie.
Afspraak maken