Maatwerk bij beddenzaak Eindhoven

Een goed matras draagt bij aan een uitstekende nachtrust. Past het matras niet bij uw lichaam, dan zal dit meteen effect hebben op uw slaapritme. Bij Het Matrasatelier werken wij dan ook niet met standaard matrassen. Wij maken het matras speciaal voor u op maat. Dag slechte nachtrust, hallo uitgeruste dagen! Het resultaat is direct zichtbaar: u bent fitter, frisser en hebt meer energie. Een goed matras op maat is de basis voor een goede nachtrust. Heeft u al zin om lekker te slapen? Kom langs bij de showroom van onze beddenzaak Eindhoven, dan gaan we direct voor u aan de slag.

Beddenzaak Eindhoven: persoonlijke intake

Als u een bezoek brengt aan onze showroom in Eindhoven, dan nodigen wij u graag uit voor een persoonlijk intakegesprek met een van onze specialisten. Zo schetsen wij een beeld van uw slaapbehoefte, waar het matras aan moet voldoen. Slaapt u op de zij, op de rug of juist op de buik? Slaapt u alleen of met iemand samen? Wat is uw gewicht en je lengte? Aan de hand van diverse vragen adviseren wij u in de matraskeuze en stellen wij deze ook nog eens persoonlijk voor u samen. Heeft u last van bijzondere klachten, zoals rug- of nekklachten, dan houden wij ook hier rekening mee. Uw slaapcomfort staat voorop. Samen kijken we wat u nodig heeft en zorgen wij voor een perfect aansluitend matras. Kom langs bij onze beddenzaak Eindhoven.

Wist u dat…

Wij samen met Trees For All bomen planten om onze CO2 uitstoot te compenseren?

Proefliggen bij onze beddenzaak Eindhoven

Waarom een matras bestellen zonder dat u weet hoe deze ligt? Door van te voren verschillende materialen te testen bij onze beddenzaak in Eindhoven, weet u zeker dat u geen foute keuze maakt. Door proef te liggen op locatie, ontdekt u meteen waar uw voorkeuren liggen. Kiest u liever voor hard materiaal of past een zacht matras beter bij u? Ons advies hangt natuurlijk af van het intakegesprek, maar ook het testen heeft hier zeker invloed op. Door deze zaken tegen elkaar af te wegen, wordt het matras perfect gevormd naar uw wensen.

Er zijn zoveel mogelijkheden. Daarom is het persoonlijk gesprek in onze showroom in Eindhoven onmisbaar.
Kevin Sprenkels – Manager

De verschillende stappen van een matras

Bij het maken van het matras in onze beddenzaak in Eindhoven kijken wij naar drie onderdelen: de kern, de afdeklagen en de hoes. Deze verschillende delen voeren ieder hun invloed uit op uw slaapcomfort. Daarom nemen wij bij Het Matrasatelier elke factor serieus. Door verschillende proefopstellingen te testen en uw wensen vast te leggen in het intakegesprek, maken we uiteindelijk een balans op tussen de losse onderdelen. Zo ontstaat uw persoonlijke matras.

1. Matraskern

Allereerst kijken we naar de kern van het matras. Hierbij wordt meestal de keuze gemaakt tussen pocketveren, koudschuim of latex: materialen die bekend staan om hun goede ventilatie. Is de keuze vastgelegd? Dan beoordelen we daarna welke hardheid en veerkracht u nodig heeft. Deze factoren worden afgestemd op uw gewicht, lengte en proporties.

2. Afdeklagen

De matraskern wordt afgedekt met een nieuwe laag, ook wel de afdeklaag genoemd. Deze laag – of lagen – bestaat meestal uit traagschuim, koudschuim of latex. Door een afdeklaag aan te brengen, verhoog het comfort, wordt de druk verdeeld op het matras en krijgt het lichaam meer ondersteuning. Zeker bij rugklachten kan dit extra stapje nét de pijn verlichten.

3. Matrashoes

Samengesteld van vezels van de eucalyptusboom sluiten we uw matras af met een matrashoes. Dit materiaal is anti-allergeen en zorgt daarbij ook nog eens voor een zacht en verkoelend effect.

Want andere klanten zeggen

10
Geweldige service!
Nooit kunnen bedenken dat het mogelijk is om een goed matras te laten maken in zo’n korte tijd, maar het is toch echt waar. Zeer vriendelijk geholpen. Behulpzaam en meedenkend. Het oude matras kosteloos laten ophalen. Echt een aanrader.
9
keurig en snel geleverd
Besteld bij het matrasatelier omdat de huidige topper al snel na aankoop niet meer goed lag. Deze dus besteld en na enkele dagen is de topper keurig geleverd door servicegerichte, vriendelijke chauffeur die de topper naar boven bracht en de oude weer meenam.
10
Vriendelijk en erg proffesioneel
Heb dit bedrijf bezocht naar aanleiding van de reviews. En het klopt! Vriendelijke mensen, professionele instelling en klantvriendelijk. En niet te vergeten een matras die je als een 2e huid omsluit. Topbedrijf!
10
Kundige mensen, fijn matras
Ik ben erg vriendelijk en kundig geholpen bij Matrasatelier. Ik ben erg tevreden met het matras tot nu toe! Prijs kwaliteitverhouding zeer goed en levering erg snel.
10
Top kwaliteit!!
Ik ben uitstekend geholpen met het maken van een keuze voor een nieuw bed, matrassen, kussens, dekbedden, kortom het hele pakket! De beste aankoop ever wat mij betreft. Het personeel denkt mee en is uitermate prettig in alle opzichten! Dank jullie wel. Een mooi bedrijf!

Wist u dat…

Bij de bezorging aan huis kunnen wij kosteloos uw oude matras en zelfs bedbodem retour meenemen als u dit wenst. Deze worden milieuvriendelijk afgevoerd.

Binnen één werkdag een nieuw matras bij onze beddenzaak Eindhoven

Wilt u het liefst morgen nog heerlijk dromen op uw nieuwe matras? Boft u even: bij Het Matrasatelier beddenzaak Eindhoven maken wij uw matras binnen één dag op maat waardoor u het matras de volgende dag al kunt ophalen. Liever bezorging aan huis? In 5 werkdagen gemiddeld komen wij tot in uw slaapkamer bezorgen. Bent u klaar voor een goede nachtrust en wilt u zweven op een nieuw matras? Kom dan nu langs bij onze beddenzaak in Eindhoven en maak een afspraak!

Afspraak maken