Maatwerk bij beddenzaak Eindhoven

Een goed matras draagt bij aan een uitstekende nachtrust. Past het matras niet bij jouw lichaam, dan zal dit meteen effect hebben op jouw slaapritme. Bij Het Matrasatelier werken wij dan ook niet met standaard matrassen, maar doen we aan maatwerk. We maken het matras speciaal voor jou op maat. Dag slechte nachtrust, hallo uitgeruste dagen! Het resultaat is direct zichtbaar: je bent fitter, frisser en hebt meer energie. Een goed matras op maat is de basis voor een goede nachtrust. Heb jij al zin om lekker te slapen? Kom langs bij de showroom van onze beddenzaak Eindhoven, dan gaan we direct voor u aan de slag.

Beddenzaak Eindhoven: persoonlijke intake

Als je een bezoekje brengt aan onze showroom in Eindhoven, dan nodigen wij je graag uit voor een persoonlijk intakegesprek met een van onze specialisten. Zo schetsen wij een beeld van jouw slaapbehoefte, waar we het matras op afstemmen. Slaap je op je zij, op je rug of juist op je buik? Slaap je alleen of met iemand samen? Wat is je gewicht en je lengte? Aan de hand van diverse vragen adviseren wij je in de matraskeuze en stellen we deze ook nog eens persoonlijk voor je samen. Heb je last van bijzondere klachten, zoals rug- of nekklachten, dan houden wij ook hier rekening mee. Jouw slaapcomfort staat voorop. Samen kijken we wat jij nodig hebt en zorgen we voor een perfect aansluitend matras. Kom langs bij onze beddenzaak Eindhoven.

Proef liggen bij onze beddenzaak Eindhoven

Waarom een matras bestellen zonder dat je weet hoe deze ligt? Door van te voren verschillende matrassen te testen bij onze beddenzaak in Eindhoven, weet je zeker dat je geen foute keuze maakt. Door proef te liggen op locatie, ontdek je meteen waar jouw voorkeuren liggen. Kies je liever voor hard materiaal of past een zacht matras beter bij je? Ons advies hangt natuurlijk af van het intakegesprek, maar ook het testen heeft hier zeker invloed op. Door deze zaken tegen elkaar af te wegen, wordt het matras perfect gevormd naar jouw wensen.

De verschillende stappen van een matras

Bij het maken van het matras in onze beddenzaak ik Eindhoven kijken wij naar drie onderdelen: de kern, de afdeklagen en de hoes. Deze verschillende delen voeren ieder hun invloed uit op jouw slaapcomfort. Daarom nemen wij bij Het Matrasatelier elke factor serieus. Door verschillende proefopstellingen te testen en jouw wensen vast te leggen in het intakegesprek, maken we uiteindelijk een balans op tussen de losse onderdelen. Zo ontstaat jouw persoonlijke matras.

1. Matraskern

Allereerst kijken we naar de kern van het matras. Hierbij wordt meestal de keuze gemaakt tussen pocketveren of koudschuim: materialen die bekend staan om hun goede ventilatie. Is de keuze vastgelegd? Dan beoordelen we daarna welke hardheid en veerkracht je nodig hebt. Ook kijken we naar de hoeveelheid pocketveren of comfortzones die gewenst zijn. Deze factoren worden afgestemd op je gewicht, lengte en proporties.

2. Afdeklagen

De matraskern wordt afgedekt met een nieuwe laag, ook wel de afdeklaag genoemd. Deze laag – of lagen – bestaat meestal uit traagschuim of koudschuim. Door een afdeklaag aan te brengen, verhoog je het comfort, verdeel je de druk op het matras en geef je je lichaam meer ondersteuning. Zeker bij rugklachten kan dit extra stapje nét de pijn verlichten. Jij kiest zelf de hoeveelheid afdeklagen.

3. Matrashoes

Samengesteld van vezels van de eucalyptusboom sluiten we jouw matras af met een matrashoes. Dit materiaal is anti-allergeen en zorgt daarbij ook nog eens voor een zacht en verkoelend effect.
Er zijn zoveel mogelijkheden. Daarom is het persoonlijk gesprek in onze showroom in Eindhoven onmisbaar.
Kevin Sprenkels – Matrasadviseur

Binnen één werkdag een nieuw matras bij onze beddenzaak Eindhoven

Wil jij het liefst morgen nog heerlijk dromen op jouw nieuwe matras? Bof jij even: bij Het Matrasatelier beddenzaak Eindhoven maken we jouw matras binnen één dag op maat. Je kunt ervoor kiezen om het matras op te halen, maar wij brengen deze ook het liefst tot in jouw slaapkamer. Ben jij klaar voor een goede nachtrust en wil jij zweven op een nieuw matras? Kom dan nu langs bij onze beddenzaak in Eindhoven en maak een afspraak!

REVIEWS
Afspraak maken