Persoonlijk advies voor uw hoofdbord op maat laten maken

U wilt niet alleen lekker kunnen slapen in uw bed, maar u wilt bijvoorbeeld ook een lekker boek kunnen lezen, of een serie kunnen kijken. Dan is het fijn als u een goed hoofdbord heeft om tegenaan te zitten.

Daar kunnen wij bij Matrasatelier bij helpen. Wilt u ontdekken hoe een hoofdeinde op maat uw tijd in bed nóg comfortabeler maakt? En hoe u zo min mogelijk lichamelijke klachten ervaart tijdens het lezen of tv-kijken? Kom dan langs in onze showroom. Onze adviseurs spreken uw voorkeuren, lighouding en eventuele lichamelijke klachten met u door. Vervolgens kunt u proefzitten om de verschillende afmetingen en materialen te testen.

Binnen één uur bespreken wij met u het perfecte hoofdbord naar uw behoeften door. Vervolgens gaan wij met uw wensen aan de slag om uw hoofdbord op maat te maken.

25 jaar vakmanschap

Al 25 jaar creëren onze vakmensen de fijnste hoofdborden op maat. Dat doen wij vanuit ons eigen atelier in Eindhoven.

Luxe als standaard

Bij Matrasatelier zijn wij ervan overtuigd dat u optimaal comfort moet ervaren als u in bed zit. Wij maken voor u een hoofdbord dat volledig is afgestemd op uw behoeften.

180 dagen proefslapen

Heeft u een hoofdbord voor uw bed op maat laten maken, maar bent u toch niet helemaal tevreden? Dan passen wij dat graag binnen een periode van 180 dagen voor u aan.

Uw hoofdeinde op maat laten thuisbezorgen zonder zorgen

Misschien is het voor u lastig om uw hoofdbord op maat zelf te komen ophalen. Daarvoor bieden wij bij Matrasatelier graag een alternatief. U kunt er bij ons voor kiezen om uw hoofdbord op maat door ons te laten thuisbezorgen. Zo heeft u geen gedoe met ophalen, maar wel snel profijt van een fijn, nieuw hoofdbord.

Bent u op de hoogte van het feit dat…

Wij in samenwerking met Trees For All bomen planten om onze CO2-uitstoot te

Uitstekende service door het hele proces

Voor een perfect hoofbord voor uw bed op maat heeft u ook het beste materiaal nodig. Daarover vertelt Matrasatelier u graag meer in een persoonlijk gesprek. Van het beste materiaal voor uw hoofdbord tot aflevering bij u thuis; wij denken graag met u mee.

Om uw slaapcomfort volledig te maken, kunt u bij ons ook terecht voor een matras op maat en een hoofdkussen op maat. Ook hierbij wordt er uitgegaan van uw voorkeuren en lighouding.

Goed voor uw slaapcomfort én voor het milieu

Bij Matrasatelier zijn we ervan overtuigd dat het extra fijn voelt om duurzaam bezig te zijn en u heeft dat misschien ook. Daarom gebruiken wij alleen maar veilige een duurzame materialen om uw hoofdbord te laten maken. Die halen wij uit Nederland, Duitsland en België. Deze materialen gaan heel lang mee en dat maakt het voor u ook een duurzame investering.

Daarnaast gebruiken wij uitsluitend lijm op waterbasis en voldoen wij aan de belangrijkste keurmerken in de matrassector. Bijvoorbeeld het Testex standaard. Hiermee duiden wij aan dat onze matrassen geen gezondheidsrisico’s met zich meebrengen.

Ga voor de hoogste kwaliteit en minder CO2

Afspraak maken