Het hoofdkussen dat uw nachten gaat veranderen!

Bij een op maat gemaakt matras hoort ook een persoonlijk afgestemd hoofdkussen. Zo bent u altijd verzekerd van een geweldige nachtrust. Het hoofdkussen stemmen wij af op uw wensen, hierbij kijken we naar gewicht, afmetingen en het gewenste comfort.
Bij aankoop van een matras krijgt u het persoonlijk afgestemde hoofdkussen voor de helft van de prijs!

Er zijn zoveel mogelijkheden. Daarom is het persoonlijk gesprek in onze showroom onmisbaar.
Alex – Slaapadviseur


Vorm van het hoofdkussen op basis van uw slaaphouding

De vorm van uw kussen is afhankelijk van uw slaaphouding. Ligt u voornamelijk op de zij dan werken wij vaak met het boemerangmodel. Deze heeft een op maat gemaakte uitsnede. Door deze vorm sluit het kussen perfect aan om uw schouder wat de druk vermindert. Ook kan bijvoorbeeld een speciale neksteun in het kussen gestikt worden. Deze geeft extra nekondersteuning.

De vulling van het kussen naar uw eigen voorkeur

Het kussen wordt gevuld met een hoogwaardige Pantera koudschuim. Deze biedt ventilatie, ondersteuning en veerkracht. Naar wens kunnen wij dit aanvullen met verkoelende of verwarmende traagschuimvlokken. Deze vlokken bieden drukverlaging en vormen zich ideaal naar uw nek. De verkoelende of verwarmende eigenschappen dragen bij aan uw ideale nachtrust.

Meteen uw nieuwe kussen meenemen

Doordat al onze matrassen en kussens direct in ons eigen atelier gemaakt worden, kunt u het nieuwe kussen al meteen meenemen. Deze is namelijk binnen 30 minuten klaar! In de tussentijd kunt u een rondje over Meubelplein Ekkersrijt lopen of de productie van uw droom kussen volgen door een panorama-view op het atelier.

Maak een afspraak

Wist u dat…

Wij samen met Trees For All bomen planten om onze CO2 uitstoot te compenseren?

Wat andere klanten zeggen

10
Top kwaliteit!!
Ik ben uitstekend geholpen met het maken van een keuze voor een nieuw bed, matrassen, kussens, dekbedden, kortom het hele pakket! De beste aankoop ever wat mij betreft. Het personeel denkt mee en is uitermate prettig in alle opzichten! Dank jullie wel. Een mooi bedrijf!
10
Geweldige service!
Nooit kunnen bedenken dat het mogelijk is om een goed matras te laten maken in zo’n korte tijd, maar het is toch echt waar. Zeer vriendelijk geholpen. Behulpzaam en meedenkend. Het oude matras kosteloos laten ophalen. Echt een aanrader.
10
Vriendelijk en erg proffesioneel
Heb dit bedrijf bezocht naar aanleiding van de reviews. En het klopt! Vriendelijke mensen, professionele instelling en klantvriendelijk. En niet te vergeten een matras die je als een 2e huid omsluit. Topbedrijf!
10
Geweldig concept en zeer tevreden
Zowel de ontvangst, de intake en de begeleiding als zeer prettig ervaren. De uitgebreide voorbespreking was zeer duidelijk en informatief. Ruim voldoende tijd om te proefliggen en vragen te stellen. Service en afhandeling volgens afspraak.
10
Topservice
Ik zag de reclame van het matrasatelier op omroep Brabant en dacht daar moet ik eens gaan kijken wat ze voor mij met mijn rugklachten konden betekenen. Nou dat is kort gezegd zeer voorspoedig verlopen. Men besteed ruim aandacht aan de persoon en zijn fysieke bouw en de eventuele voorkeuren.
Afspraak maken