Heerlijk slapen op een zacht matras

Een goede nachtrust is goud waard. Het geeft u energie, vermindert fysieke klachten en het zorgt voor een betere concentratie. Niet gek dus dat zo veel mensen investeren in een matras dat écht volledig is afgestemd op uw persoonlijke wensen, slaaphouding en lichaamsbouw!

Bij Het Matrasatelier laat u uw droommatras maken; volledig op maat. Superhard en met maximale tegendruk, iets minder stevig óf, in uw geval: een zacht matras waar u heerlijk in wegzakt. De hardheid van uw nieuwe matras kiest u bij ons helemaal zelf!

Maak een afspraak Bel ons

Voor wie zijn zachte matrassen geschikt?

Of een zacht matras geschikt is voor u, dat voelt u vaak al snel als u er op ligt. U bent immers de enige die kunt bepalen of het matras comfortabel aanvoelt óf dat u een andere hardheid fijner vindt.

Over het algemeen vallen zachte matrassen echter met name in de smaak bij:

  • Zijslapers. Schouders, heupen en knieën zakken hierin weg/krijgen zo weinig tegendruk en dat wordt vaak als fijn ervaren.
  • Mensen die wat lichter zijn in gewicht. Hoe lichter het gewicht, hoe zachter het matras moet zijn om niet te veel tegendruk te krijgen.
  • Mensen die rugklachten hebben. Doordat uw lichaam kan wegzakken in het matras worden uw spieren en gewrichten ontlast.

Gewrichtsklachten voorkomen met vakkundig advies

Dat uw nieuwe zachte matras comfortabel moet aanvoelen staat natuurlijk buiten kijf. Maar bij Het Matrasatelier vinden we het minstens zo belangrijk dat het matras exact aansluit op uw lichaamsbouw en slaaphouding. Zo krijgt uw lichaam immers precies de ondersteuning die het nodig heeft en dat voorkomt spier- en gewrichtsklachten.

Daarom gaat u altijd uitgebreid met ons in gesprek en ontvangt u vakkundig advies van een slaapexpert. U krijgt precies te horen hoe zacht uw nieuwe matras zou moeten zijn om van de allerbeste nachtrust te profiteren.

In 3 stappen een zacht matras op maat

Samengevat laat u een supercomfortabel, zacht matras op maat bij Het Matrasatelier al maken in 3 stappen:

  1. Persoonlijk gesprek. U vertelt ons uitgebreid wat uw wensen en eisen zijn, of u lichamelijke klachten heeft en in welke houding u slaapt.
  2. Proefliggen. Op basis van het persoonlijke gesprek stelt onze expert verschillende proefopstellingen samen die u op uw gemak kunt proberen. U krijgt vakkundig advies.
  3. Creatie en levering. Heeft u een definitieve keuze voor een zacht matras op maat gemaakt? Dan gaan wij aan de slag met de creatie. U ontvangt het matras al binnen 5 werkdagen kosteloos bij u thuis!

 

Zacht matras 140×200 of een andere maat: alles is mogelijk

Een zacht matras van 140×200, een zacht matras van 160×200 óf een weinig voorkomende afwijkende maat: bij ons laat u matrassen maken met welke lengte en breedte dan ook. Alles wordt namelijk met de hand gemaakt in ons eigen atelier en ieder matras is volledig maatwerk!

Een extra lange levensduur door de beste materialen

Een authentiek, zacht matras dat volledig met de hand en met de hoogste precisie gemaakt wordt verdient het natuurlijk om vervaardigd te zijn uit de beste materialen. Bij Het Matrasatelier gebruiken we dan ook uitsluitend A-merk schuimen en stoffen uit Nederland en Duitsland. Hierdoor bent u zeker van het allerhoogste comfort én een extra lange levensduur van uw matras.

Zacht topmatras voor op uw normale matras?

Heeft u nu al een matras waar u blij mee bent en die u liever nog niet wegdoet? Maar zou u in de ideale situatie nog net iets meer willen wegzakken in uw bed? Een goede oplossing kan dan zijn om een zacht topmatras aan te schaffen voor op uw huidige matras. Dit laat u profiteren van de voordelen van een zacht matras op maat, zonder dat u kosten kwijt bent aan een nieuw matras in zijn geheel. Meer over een zachte matrastopper ontdekt u hier.

Maak vandaag nog een afspraak met een slaapexpert

Zo snel mogelijk genieten van een extra comfortabele nachtrust? Plan vandaag nog een vrijblijvend adviesgesprek in met een van onze slaapexperts, kom langs in onze showroom en laat hét matras maken dat perfect bij u past.

Maak een afspraak

180 dagen proefslapen

Vindt u het matras toch te zacht of te hard? U heeft 180 dagen de tijd om uw nieuwe matras te testen en – indien gewenst – te laten aanpassen.

Geleverd tot in uw slaapkamer

Uw nieuwe matras wordt geleverd tot in uw slaapkamer en als u wilt nemen we uw oude matras kosteloos mee. Zelf sjouwen is dus niet nodig.

Handgemaakt met de hoogste precisie

Een zacht matras op maat wordt bij ons gemaakt door echte vaklieden en met de hoogste precisie. U weet hierdoor zeker dat u een matras koopt dat tot in de puntjes is afgewerkt.

Wat andere klanten zeggen

9
Professioneel advies, vertrouwen, snelle koop.
We worden met kopje koffie ontvangen op de afgesproken tijd. Na uitvoerig advies rekening houden met onze wensen, kunnen we diverse matrassen uitproberen. Onze keuze eas snel gemaakt waarna ons matrad in productie werd genomen. Terwijl we even een boodschap deden werden we gebeld dat het matras klaar was. Het oude matras konden we achterlaten en het nieuw werd in onzr camper geplaatst. Klaar om uit te proberen op de gratis aangeboden camping in de buurt.
10
Super vriendelijk geholpen
Afspraak gemaakt voor een matras voor onze caravan, kon langs komen met de caravan maar die stond op de camping dus matras mee genomen en ingeleverd. Ongeveer een uurtje wachten met een bakie koffie en de nieuwe matras gezien hoe hij gemaakt werd. Meegenomen en heerlijk geslapen zeker een aanrader.
10
Goede service en prima matras voor een goede prijs
Het matrasatelier is een zeer klantvriendelijk bedrijf met persoonlijke service en goede kwaliteit matrassen. We hebben voor ons vakantiehuisje 2 matrassen op maat laten maken die keurig volgens afspraak heel snel werden geleverd.
10
Alles wat gezegd (beloofd) wordt op de website, is waar.
Een heerlijk matras en heerlijke kussens voor onze caravan. Wij hebben heerlijk geslapen tijdens onze vakantie.

Ga voor de hoogste kwaliteit en minder CO2

Afspraak maken