Prins(es) heerlijk slapen op uw traagschuim matras op maat

Om te kunnen genieten van het leven, zijn een aantal zaken van groot belang. Een van die zaken is een goede nachtrust. Een aanzienlijk aandeel in uw nachtrust heeft uw matraskeuze. Uw keuze voor een matras op maat, bijvoorbeeld van traagschuim, is dan ook een verstandige investering. Het past perfect bij uw wensen, lichaam en slaapgewoonten en maakt zo dat u uitgerust en ontspannen aan iedere nieuwe dag begint.

Wat is een traagschuim matras?

Een traagschuim matras, dat ook bekend staat als memory foam matras, draagt zijn naam niet voor niets: het vormt zich langzaam naar uw lichaam, doordat een traagschuim matras van dichter materiaal gemaakt is dan de meeste andere matrassen.

Het traagschuim matras is populair doordat dit materiaal zich goed aanpast aan het lichaam. Het matras ‘leest’ uw lichaam: zodra het lichaam druk uitoefent op het matras, past het matras zich hierop aan en vormt het zich om u heen.


Past een traagschuim matras bij mij?

Een traagschuim matras of traagschuim topper is uitermate geschikt voor mensen die:

 • Licht slapen doordat zij last hebben van een woelende of draaiende partner;
 • Vaak met (rug)pijn, spierpijn of pijnlijke gewrichten naar bed gaan en/of wakker worden;
 • Allergieën hebben of last hebben van huisstofmijt.

Dat komt doordat een traagschuim matras deze eigenschappen heeft:

 • Goede bewegingsisolatie: een traagschuim matras brengt bewegingen maar minimaal over;
 • Effectieve drukverlaging: door uw lichaamswarmte en gewicht vormt traagschuim zich rond uw lichaam. Drukpunten als schouders en heupen worden optimaal ondersteund;
 • Geschikt voor mensen met allergieën: traagschuim is weinig vatbaar voor huisstofmijt en allergenen.

Hoe wij uw traagschuim matras op maat maken voor u

Uw traagschuim matras op maat voor u gemaakt? Dat begint hier: maak via de button hieronder een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Samen met u doorlopen we vervolgens deze 5 stappen:

 1. Persoonlijk gesprek met uw slaapadviseur

Uw slaapadviseur neemt uw wensen op, doet een aantal metingen en adviseert u vervolgens over welk matras bij uw lichaam en slaapgewoonten past.

 1. Test onze matrassen en ontwerp uw ideale matras

Op basis van het gesprek neemt uw adviseur u mee langs enkele proefopstellingen die passen bij wat hij in het gesprek van u gehoord heeft. Aan u de keuze: welke ligt het fijnst?

 1. Uw matras wordt gemaakt

Uw wensen voor uw traagschuim matras op maat worden doorgegeven aan ons atelier. Via een glazen wand neemt u een kijkje in ons atelier en ziet u hoe wij onze matrassen maken.

 1. Wij komen uw matras afleveren

Binnen 5 werkdagen bezorgen wij uw matras bij u thuis, tot in de slaapkamer. De bezorgservice is gratis en wij voeren ook uw oude matras op milieuvriendelijke wijze af.

 1. 180 dagen proefslapen & 8 jaar garantie

Welterusten! Uw 180 dagen proefslapen gaan nu in. Ook hebt u 8 jaar fabrieksgarantie op bijvoorbeeld kuilvorming in uw matras. Dat is zorgeloos slapen!

Bekijk onze werkwijze

Even voorstellen: onze matrassen

U hebt bij ons een zeer ruime keuze uit verschillende matrassen. Hiernaast geven we u een beknopt overzicht van enkele mogelijkheden.

U kunt bij ons niet enkel terecht voor een traagschuim matras op maat, maar ook voor bijvoorbeeld een koudschuim matras op maat, een zacht matras op maat, een medisch matras of een rond matras.

Maak gerust een afspraak en ontdek al onze mogelijkheden in de showroom.

Ook verkrijgbaar: traagschuim kussens en traagschuim toppers op maat

Hebt u al een fijn matras, maar mist u net wat zachtheid, wat extra comfort of wat hoogte? Een traagschuim topper op maat vervaardigen wij ook binnen 5 werkdagen voor u. Een traagschuim topper op maat werkt drukverlagend en kan u helpen om rustiger te slapen en uitgeruster wakker te worden. Ook als u het vaak koud hebt in bed, kan een topper van traagschuim uitkomst bieden, doordat dit materiaal warmte goed vasthoudt.

Een traagschuim kussen is zeer geschikt voor mensen die snel last hebben van bijvoorbeeld spierpijn in de nek, een stijve nek of hoofdpijn. Traagschuim ondersteunt het hoofd en de nek en werkt drukverlichtend, waardoor u ontspannener slaapt.

Maak nu uw afspraak bij de slaapexpert. Welterusten!

Neem nu de stap naar een optimale, comfortabele nachtrust. Boek uw afspraak met onze slaapadviseur en kom langs in onze showroom om te ervaren hoe weldadig u ligt op een traagschuim matras op maat dat perfect bij uw lichaam past.

Maak een afspraak

180 dagen proefslapen

Vindt u het matras toch te zacht of te hard? U heeft 180 dagen de tijd om uw nieuwe matras te testen en – indien gewenst – te laten aanpassen.

Geleverd tot in uw slaapkamer

Uw nieuwe matras wordt geleverd tot in uw slaapkamer en als u wilt nemen we uw oude matras kosteloos mee. Zelf sjouwen is dus niet nodig.

Handgemaakt met de hoogste precisie

Een zacht matras op maat wordt bij ons gemaakt door echte vaklieden en met de hoogste precisie. U weet hierdoor zeker dat u een matras koopt dat tot in de puntjes is afgewerkt.

Wat andere klanten zeggen

9
Professioneel advies, vertrouwen, snelle koop.
We worden met kopje koffie ontvangen op de afgesproken tijd. Na uitvoerig advies rekening houden met onze wensen, kunnen we diverse matrassen uitproberen. Onze keuze eas snel gemaakt waarna ons matrad in productie werd genomen. Terwijl we even een boodschap deden werden we gebeld dat het matras klaar was. Het oude matras konden we achterlaten en het nieuw werd in onzr camper geplaatst. Klaar om uit te proberen op de gratis aangeboden camping in de buurt.
10
Super vriendelijk geholpen
Afspraak gemaakt voor een matras voor onze caravan, kon langs komen met de caravan maar die stond op de camping dus matras mee genomen en ingeleverd. Ongeveer een uurtje wachten met een bakie koffie en de nieuwe matras gezien hoe hij gemaakt werd. Meegenomen en heerlijk geslapen zeker een aanrader.
10
Goede service en prima matras voor een goede prijs
Het matrasatelier is een zeer klantvriendelijk bedrijf met persoonlijke service en goede kwaliteit matrassen. We hebben voor ons vakantiehuisje 2 matrassen op maat laten maken die keurig volgens afspraak heel snel werden geleverd.
10
Alles wat gezegd (beloofd) wordt op de website, is waar.
Een heerlijk matras en heerlijke kussens voor onze caravan. Wij hebben heerlijk geslapen tijdens onze vakantie.

Ga voor de hoogste kwaliteit en minder CO2

Afspraak maken