Nieuw matras in Eindhoven kopen?

Onderschat het belang van een goed matras niet: je brengt immers een derde van je leven slapend door. Een goede nachtrust is de basis van een gezond en gelukkig leven. Kies daarom voor een matras op maat van Het Matrasatelier in Eindhoven! Onze maatwerk matrassen zijn helemaal afgestemd op jouw persoonlijke wensen en behoeften, waardoor je je nachtrust naar een hoger niveau tilt. En dat heeft positieve effecten op je dagelijks leven: je bent uitgeruster, frisser en fitter. Voor een Matras in Eindhoven nodigen we je graag uit om langs te komen in onze showroom in Eindhoven voor een persoonlijk intakegesprek met een van onze slaapadviseurs.

Een maatwerk matras gemaakt in Eindhoven

Onze showroom vind je in Eindhoven Ekkersrijt. Onze locatie is zeer goed bereikbaar vanaf de A50. In onze showroom kun je terecht voor een persoonlijk adviesgesprek met een van onze specialisten. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in een matras. Slaap je op je zij, op je rug of op je buik? Heb je het ‘s nachts snel warm of ben je eerder een koukleum? Wat is je lengte en gewicht, en wat zijn de proporties van je lichaam? Het is belangrijk dat een matras zo comfortabel mogelijk ligt. Daarom houden we rekening met alle omstandigheden en wensen. Hieronder vallen bijvoorbeeld ook persoonlijke voorkeuren voor hard of zacht en lichamelijke klachten, zoals rugklachten.

Test je matras ter plekke in onze showroom in Eindhoven

De matrasconfiguratie van een matras op maat gaat verder dan de afmetingen. We kijken ook naar de verschillende materialen en combinatie daarvan. Welke materialen het beste zijn voor jou baseren we op het persoonlijke intakegesprek. Natuurlijk heb je zelf ook invloed op de samenstelling van materialen van je nieuwe matras. Na het intakegesprek zetten we namelijk een paar proefopstellingen in elkaar, ter plekke in onze showroom in Eindhoven. Die kun je direct testen en door ons laten aanpassen, zodat je je perfecte matrasconfiguratie kunt vinden. Test gerust meerdere proefopstellingen uit: wij zijn pas tevreden als jij dat bent.

In drie stappen een perfect matras in Eindhoven

Een matras bestaat uit drie onderdelen: de kern, de afdeklagen en de hoes. Alle onderdelen dragen bij aan het ultieme comfort dat een maatwerk matras je kan bieden, en het is dus belangrijk om goed af te wegen welke materialen het beste bij jou passen. Gelukkig kunnen we veel variëren met de proefopstellingen. Bovendien geven we graag advies over de perfecte matrasconfiguratie voor jou.

1. Matraskern

De kern van het matras bestaat meestal uit koudschuim of pocketvering. De matraskern vormt de basis voor het comfort: de hardheid en veerkracht stemmen we af op jouw persoonlijke situatie en wensen.

2. Afdeklagen

Op de matraskern plaatsen we één of meerdere afdeklagen, meestal gemaakt van traagschuim of koudschuim. De afdeklagen verhogen het comfort en zorgen voor een optimale drukverdeling.

3. Matrashoes

Om het matras heen komt een matrashoes. Wij maken een hoogwaardige tijk voor je die zeer zacht én verkoelend is. Bovendien zijn de vezels afkomstig uit de eucalyptusboom anti-allergeen.
Er zijn zoveel mogelijkheden. Daarom is het persoonlijk gesprek in onze showroom in Eindhoven onmisbaar.
Kevin Sprenkels – Matrasadviseur

Matras Eindhoven: klaar binnen 1 werkdag

Zodra je volmondig ‘ja!’ hebt gezegd, gaan wij aan de slag met de productie van je matras. Dat doen we ook gewoon in Eindhoven. We zijn doorgaans binnen 1 werkdag klaar. Dan kun je het matras komen ophalen in Eindhoven Ekkersrijt, maar we doen ook aan thuisbezorgen in heel Nederland en België. Dat doen we binnen 1 week, op afspraak, tot in de slaapkamer.

  • Binnen 1 werkdag klaar
  • 180 dagen omruilgarantie
  • Verbeter je nachten!

Matras op maat laten maken bij het Matrasatelier

Zoals je wel merkt, staat een persoonlijke aanpak hoog in het vaandel bij Het Matrasatelier. We willen je graag de best mogelijke nachtrust bieden door een matras op maat voor je te maken dat naadloos aansluit op je wensen en behoeften. Of je nou voor een schuimrubber matras, een matras met alleen maar koudschuimen of een matras met pocketvering wilt gaan: onze adviseurs helpen je graag met het perfecte matras samenstellen. Verander je nachten, maak vandaag nog een afspraak in ons atelier in Eindhoven en slaap binnenkort op een maatwerk matras!

REVIEWS
Afspraak maken