Waarom een op maat gemaakt matras?

Verander de nachten! Ieder mens is uniek en dat geldt ook voor onze matrassen. Bij Het Matrasatelier worden deze namelijk helemaal op maat gemaakt, zodat ze perfect aansluiten op uw lichaam en wensen. Daardoor slaapt u beter en word u uitgeruster wakker. Een goed matras heeft dus niet alleen een positief effect op de nachten, maar ook op uw wakende uren. Bij Het Matrasatelier helpen wij u graag met het bereiken van een heerlijke nachtrust. Wij bouwen samen met u het droommatras op maat.

  • Een matras afgestemd op uw ideale nachtrust
  • Matrasconfiguratie op basis van een persoonlijk adviesgesprek
  • Geniet meer van uw nachtrust

Een matras op maat heeft u al vanaf 785,- per persoon.

Wist u dat?

U op het matras 8 jaar fabrieksgarantie en een half jaar omruilgarantie krijgt.

Uw wensen in kaart gebracht voor uw op maat gemaakte matras

De weg naar uw ideale maatwerk matras begint met een kennismakingsgesprek. Tijdens dit intakegesprek vertellen wij u meer over onze werkwijze en vertelt u ons meer over uw wensen, behoeften en slaapgewoonten. Ook kijken we naar uw gewicht, lengte en andere fysieke zaken, bijvoorbeeld of er bepaalde delen van uw lichaam meer of minder ondersteuning nodig hebben. Op basis van deze informatie geven wij u ter plekke een persoonlijk en professioneel advies. Het gesprek duurt ongeveer één uur en is geheel vrijblijvend.

Maak een afspraak Koop online

Ga voor de hoogste kwaliteit en minder CO2

Gemaakt in ons eigen atelier

Het Matrasatelier beschikt over zijn eigen atelier in Son en Breugel, waar onze vakmensen meer dan 25 jaar matrassen maken.

In uw slaapkamer geplaatst

Ons bezorgteam levert onze matrassen tot in de slaapkamer en nemen verpakkingsmaterialen en uw oude matras gratis mee.

180 dagen proberen

Probeer uw nieuwe matras 180 dagen uit! Bent u nog niet helemaal tevreden? In deze periode kunt u gratis veranderingen aanbrengen!

Een matras op maat verbertert uw slaap

Wist u dat u een derde van uw leven slapend doorbrengt? Waarom zou u daarom langer genoegen nemen met een matras dat niet comfortabel ligt? Bij Het Matrasatelier maken wij maatwerk matrassen geheel naar uw lichaam en wensen. Bekijk het filmpje om onze werkwijze te zien of maak een vrijblijvende afspraak om het zelf te ervaren bij ons in het atelier.

Wat andere klanten zeggen

10
Vriendelijk en erg proffesioneel
Heb dit bedrijf bezocht naar aanleiding van de reviews. En het klopt! Vriendelijke mensen, professionele instelling en klantvriendelijk. En niet te vergeten een matras die je als een 2e huid omsluit. Topbedrijf!
10
Kundige mensen, fijn matras
Ik ben erg vriendelijk en kundig geholpen bij Matrasatelier. Ik ben erg tevreden met het matras tot nu toe! Prijs kwaliteitverhouding zeer goed en levering erg snel.
9
keurig en snel geleverd
Besteld bij het matrasatelier omdat de huidige topper al snel na aankoop niet meer goed lag. Deze dus besteld en na enkele dagen is de topper keurig geleverd door servicegerichte, vriendelijke chauffeur die de topper naar boven bracht en de oude weer meenam.
8
Fijn matras en boxspring
Wij zijn heel correct en professioneel geholpen! In de showroom werden er metingen gedaan en daarna maakte de adviseur een aantal opstellingen met verschillende schuimlagen. Echt top dat we op ons gemak konden testen. Bezorging correct en snel!
10
Geweldige service!
Nooit kunnen bedenken dat het mogelijk is om een goed matras te laten maken in zo’n korte tijd, maar het is toch echt waar. Zeer vriendelijk geholpen. Behulpzaam en meedenkend. Het oude matras kosteloos laten ophalen. Echt een aanrader.

Wist u dat…

Wanneer we uw nieuwe matras thuis afleveren, kunnen we ook uw oude matras en eventueel zelfs uw bedbodem meenemen! Deze voeren we gratis én milieuvriendelijk af.

Doordat wij uw matras produceren in ons eigen atelier is elke maatvoering bij ons mogelijk!
Nasser – Atelier

Onze werkwijze in vijf stappen

1. Persoonlijk gesprek

De zoektocht naar het best passende maatwerk matras start bij ons met een goed gesprek. Onze adviseurs luisteren graag naar uw wensen en behoeften.

2. Ontwerpen en samenstellen

Na het gesprek kunnen wij starten met maken van opstellingen en kunt u proefliggen op de diverse samenstellingen.

3. Creatie van uw matras

Wanneer u besluit tot aankoop over te gaan, wordt uw matras in productie genomen. Vanuit onze showroom kunt u het productieproces bekijken.

4. Zorgeloos slapen binnen één week tijd

Uw matras wordt kosteloos tot in uw slaapkamer bezorgd of kan na één werkdag al klaar staan om opgehaald te worden in onze showroom.

5. Het planten van uw boom

Bij de aanschaf van uw matras planten onze partners van Trees for all direct een boom. Hiermee compenseren wij de uitstoot van CO2 die vrijkomt tijdens de productie van uw matras.

Ons atelier

Vanuit de showroom kunt u via het panoramaraam ons atelier zien en het productieproces van uw eigen matras volgen. Een uniek kijkje in de keuken!

Persoonlijke aanpak bij het op maat maken van uw matras

Zoals u wel merkt, staat een persoonlijke aanpak hoog in het vaandel bij Het Matrasatelier. Wij willen u graag de best mogelijke nachtrust bieden door een matras op maat voor u te maken dat naadloos aansluit op uw wensen en behoeften. Verander uw nachten, maak vandaag nog een afspraak in ons atelier nabij Eindhoven en slaap binnenkort op een maatwerk matras!

Maak een afspraak Koop online

Wij zijn trots op onze unieke en hoge service!
Michael – Marketing en strategie

Meer over onze matrassen

Wat kost een op maat gemaakt matras?

Bij Matrasatelier hebben wij een selectie van drie matrassen. U kiest welke basis u wilt, waarna het matras volledig afgestemd word op uw lichaam en wensen. Voor de prijs werken wij vanuit de breedte maat, tot lengte maat 230 cm geldt geen meerprijs. Het Matrasatelier Blue matras is er al vanaf € 785,- voor breedte maat 90 cm.

Mocht u aanvullende wensen hebben, kunt u uw matras uitbreiden met bijvoorbeeld een temperatuur regulerende coating of waterdichte moltons.

Uw matras kan in overleg na één werkdag klaar staan om opgehaald te worden op onze showroom.
Wilt u levering aan huis, bezorgen wij kosteloos tot in de slaapkamer in gemiddeld 5 werkdagen (ook in België).
Bij de bezorging kunnen wij kosteloos uw oude matras en/of bedbodem voor u meenemen.
De levertijd voor boxsprings is gemiddeld 6 weken.

Alle oude matrassen en bedden worden niet herverkocht maar op een duurzame manier verwerkt. Klik hier als u meer wilt lezen over onze duurzame missie.

U betaald voor uw matras bij de levering aan huis of bij het ophalen in de showroom.
In beide gevallen kunt u betalen per pin, creditcard of contante betaling.
Bij boxspring bestellingen kan er gevraagd worden om een aanbetaling.

Wij vinden het belangrijk dat onze matrassen een kleine ecologische voetafdruk hebben. Dit doen we door enkel materialen uit Nederland, België en Duitsland te gebruiken en lokaal in ons eigen atelier te produceren. Dat scheelt transport en we weten precies onder welke omstandigheden onze grondstoffen tot stand zijn gekomen.

Verder planten we samen met Trees For All bomen om onze lage CO2 uitstoot te compenseren. Samen met Renewi, dat een recyclingdoelstelling heeft van 60%, zorgen we voor duurzame afvoer van onze restproducten en afval.

Via vakkundig advies en uitgebreid proefliggen in de showroom is de kans groot dat u meteen het ideale matras krijgt. Uw lichaam heeft echter tijd nodig om hieraan te wennen. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om uw nieuwe matras binnen 180 dagen aan te laten passen als deze toch niet helemaal naar wens ligt.

Bij een nieuw matras moet uw lichaam hier enige tijd aan wennen. Heeft u 30 dagen op het matras geslapen en het ligt nog niet naar wens, kunt u het laten aanpassen. Neem contact met ons op, dan nemen we de ervaring met u door en plannen we een bezoek aan huis. Onze slaapadviseur neemt nieuwe lagen mee en past uw matras ter plekke aan. U bent uw matras dus nooit kwijt en u hoeft ook niet op en neer te rijden.
Voor het aanpassen van uw matras aan huis vragen wij om een eigen bijdrage van € 55,- per matras.

Meer over onze garanties en hoe de 180 dagen omruilgarantie werkt kunt u lezen door hier te klikken.

REVIEWS
Afspraak maken