Waarom een matras op maat?

Verander je nachten! Ieder mens is uniek en dat geldt ook voor onze matrassen. Deze worden namelijk helemaal op maat gemaakt, zodat ze perfect aansluiten op jouw lichaam en wensen. Daardoor slaap je beter en word je uitgeruster wakker. Een goed matras op maat heeft dus niet alleen een positief effect op je nachten, maar ook op je wakende uren. Bij Het Matrasatelier helpen we je graag met het bereiken van een heerlijke nachtrust. We bouwen samen met jou je droommatras op maat.

  • Afgestemd op jouw ideale nachtrust
  • Matrasconfiguratie op basis van een persoonlijk adviesgesprek
  • Geniet meer van je nachtrust

Een matras op maat heb je al vanaf 895,- per persoon.

Persoonlijk advies voor een matras op maat

De weg naar je ideale matras op maat begint bij een kennismakingsgesprek. Tijdens dit intakegesprek vertellen we je meer over onze werkwijze en vertel jij ons meer over je wensen, behoeften en slaapgewoonten. Ook kijken we naar je gewicht, lengte en andere fysieke zaken, bijvoorbeeld of er bepaalde delen van je lichaam meer of minder ondersteuning nodig hebben. Op basis van deze informatie geven we je ter plekke een persoonlijk en professioneel advies. Het gesprek duurt ongeveer een half uur en is vrijblijvend.

Liever een slaapadviseur aan huis

Kom je, om wat voor reden dan ook, momenteel liever niet naar onze showroom? Geen probleem! Onze adviseurs kunnen je ook aan huis bezoeken, vrijblijvend en kosteloos!

  • Ga persoonlijk bij jou thuis in gesprek met één onze adviseurs.
  • Matras configuratie aan de hand van intake gesprek.
  • Kosteloze levering binnen één week.
  • 180 dagen omruilgarantie.

Een matras op maat in 3 stappen

Na het intakegesprek maken we met de best passende materialen en schuimen een aantal proefopstellingen. We werken hierbij in 3 stappen, zodat elk onderdeel van je maatwerk matras perfect op je wensen afgestemd kan worden. Tijdens het maken van de proefopstellingen kunnen we eindeloos variëren en combineren met de verschillende materialen. We laten je ter plekke proefliggen, zodat je in ons atelier direct kunt ervaren wat wel en wat niet bij je past. Hieronder lees je welke 3 onderdelen van een matras op maat we afstemmen op jouw behoeften.

1. Matraskern

Eerst vinden we samen de matraskern die het beste bij je past. Meestal gaan we voor een kern van pocketveren of van koudschuim. Deze kerntypen zorgen allebei voor een goede ventilatie van je nieuwe matras op maat. Daarna stemmen we de hardheid, de veerkracht en het aantal pocketveren of comfortzones helemaal af op je gewicht, lengte en proporties.

2. Afdeklagen

Een afdeklaag bestaat meestal uit traagschuimen of koudschuimen. Deze laag zorgt voor extra ondersteuning, drukverdeling en comfort. Maar de juiste afdeklaag zorgt er bijvoorbeeld ook voor dat je matras goed ventileert, ’s nachts koel blijft of juist lekker warm aanvoelt. Net wat bij je past. Je kiest zelf het aantal afdeklagen in je maatwerk matras. Zeker als je regelmatig last hebt van rug- of nekklachten hebben meerdere afdeklagen een grote toegevoegde waarde.

3. Matrashoes

Je op maat gemaakte matras wordt omsloten door een Tencell matrashoes die naadloos aansluit bij de kern. Deze hoogwaardige tijk is gemaakt van vezels afkomstig uit de eucalyptusboom. Anti-allergeen, zacht en verkoelend: ook de matrashoes draagt zijn steentje bij aan jouw nachtrust. Maak je gebruik van twee losse éénpersoonsmatrassen? Dan zorgen we voor een koppelrits of een anti-sliplaag die past bij je bedbodem.
Er zijn zoveel mogelijkheden. Daarom is het persoonlijk gesprek in onze showroom onmisbaar.
Kevin Sprenkels – Matrasadviseur

Productie en levering van het matras op maat

Doordat al onze maatwerk matrassen direct in ons eigen atelier geproduceerd worden, kun jij al snel je eerste nacht slapen op een nieuw matras op maat. Deze is namelijk na 1 werkdag al klaar om mee naar huis te nemen! Wil je liever dat je matras thuis wordt bezorgd? Geen probleem! Dit doen we binnen één week, tot in je slaapkamer. Natuurlijk spreken we hiervoor een bezorgmoment af, zodat het nieuwe matras gelegen komt. Als je wilt, kunnen wij je oude matras ook weer meenemen. Dan ben je daar gelijk vanaf en hoef je alleen nog maar te denken aan de heerlijke nachten die je staan te wachten.

Matras op maat laten maken

Zoals je wel merkt, staat een persoonlijke aanpak hoog in het vaandel bij Het Matrasatelier. We willen je graag de best mogelijke nachtrust bieden door een matras op maat voor je te maken dat naadloos aansluit op je wensen en behoeften. Of je nou voor een schuimrubber matras, een matras met alleen maar koudschuimen of een matras met pocketvering wilt gaan: onze adviseurs helpen je graag met het perfecte matras samenstellen. Verander je nachten, maak vandaag nog een afspraak in ons atelier nabij Eindhoven en slaap binnenkort op een maatwerk matras!

REVIEWS
Afspraak maken