Pocketveren matras: optimaal slaapcomfort

Een pocketveren matras is een speciaal type matras op maat. In dit soort matras zitten allemaal apart verpakte stalen veren die onafhankelijk van elkaar bewegen. Omdat elke veer apart beweegt, past een pocketveren matras zich volledig aan uw lichaam aan. Dit zorgt voor optimale ondersteuning van uw lichaam en vermindert de kans op drukpunten tijdens het slapen.  

De kern van het pocketveren matras bestaat uit honderden tot duizenden apart verpakte veren. Bij Matrasatelier stelt u het matras volledig naar eigen wens en slaaphouding samen. Zo kiest u niet alleen per zone de mate van tegendruk, maar ook de eventuele toplaag naar keuze. Wij gebruiken enkel A-kwaliteit materialen voor onze matrassen.    

Maak een afspraak Bel ons

Waarom kiezen voor een pocketvering matras?

Een pocketvering matras geeft alle onderdelen van uw lichaam precies de juiste ondersteuning waar dit nodig is. Dat komt door de zakjes met pocketveren die onafhankelijk van elkaar bewegen. Een ander voordeel van een pocketvering matras is dat het een goed ventilerend vermogen heeft. Dit type matras voert lichaamsvocht dus makkelijk en goed af.  

Het verschil met bijvoorbeeld een koudschuim matras is dat het kouschuim zich helemaal aan uw lichaamsvorm aanpast. Dit matras geeft namelijk progressieve tegendruk. Bij een pocketvering matras is dat niet het geval, omdat de pocketveren uw lichaam juist ondersteunen op de plekken waar dat nodig is.  

Een binnenvering matras naar uw wens

Het pocketvering matras, ook wel een binnenvering matras genoemd, is volledig samen te stellen op uw lichaamsbouw, slaaphouding en wensen. Onze matrassen zijn verkrijgbaar in de standaard afmetingen en daarom geschikt voor alle boxprings en bedden. Maar ook speciale breedtes van het matras zijn mogelijk. Heeft u een extra lang bed? Bij ons betaalt u geen meerprijs voor lengtematen.

Meer over onze pocketvering matrassen

Bij Matrasatelier heeft u keuze uit drie soorten matrassen. Ons pocketveren matras valt onder onze Gold serie. Deze serie bestaat uit onze hoogste kwaliteit matrassen. Het pocketvering matras heeft een 7-zone hoogwaardige pocketvering kern. De pocketvering zelf wordt persoonlijk afgestemd op uw lengte en gewicht voor de beste ondersteuning.  

  • Standaard hoogte is 28 centimeter, maar een andere hoogte is mogelijk  
  • De tijk is gemaakt van Tencel Naturalis: een natuurlijke stof van eucalyptusvezels 
  • 180 dagen proefslapen op het matras en 8 jaar garantie 

Stel uw pocketveren matras samen in ons atelier

U bent welkom in ons atelier in Son en Breugel om uw matras naar voorkeur samen te stellen. Om het matras te ontwikkelen waarop u volledig tot rust komt, kijken we naar uw slaaphouding, lichaamsvorm, medische situatie en voorkeuren. Zo stellen we het matras samen dat uw lichaam precies de nodige steun biedt. Bij ons laat u een pocketveren matras maken in 5 eenvoudige stappen 

  1. Maak een vrijblijvende en gratis afspraak in ons atelier. 
  2. In een persoonlijk gesprek stellen we uw wensen en behoeften vast. 
  3. Wij adviseren u en daarna kunt u direct proef liggen op het zojuist samengestelde pocketveren matras. 
  4. Onze vakspecialisten gaan aan de slag en maken binnen 1 werkdag het pocketveren matras op maat.  
  5. U ontvangt het nieuwe pocketveren matras gratis bij u thuis afgeleverd. 

Maak een afspraak

180 dagen proefslapen

Vindt u het matras toch te zacht of te hard? U heeft 180 dagen de tijd om uw nieuwe matras te testen en – indien gewenst – te laten aanpassen.

Geleverd tot in uw slaapkamer

Uw nieuwe matras wordt geleverd tot in uw slaapkamer en als u wilt nemen we uw oude matras kosteloos mee. Zelf sjouwen is dus niet nodig.

Handgemaakt met de hoogste precisie

Een zacht matras op maat wordt bij ons gemaakt door echte vaklieden en met de hoogste precisie. U weet hierdoor zeker dat u een matras koopt dat tot in de puntjes is afgewerkt.

Wat andere klanten zeggen

9
Professioneel advies, vertrouwen, snelle koop.
We worden met kopje koffie ontvangen op de afgesproken tijd. Na uitvoerig advies rekening houden met onze wensen, kunnen we diverse matrassen uitproberen. Onze keuze eas snel gemaakt waarna ons matrad in productie werd genomen. Terwijl we even een boodschap deden werden we gebeld dat het matras klaar was. Het oude matras konden we achterlaten en het nieuw werd in onzr camper geplaatst. Klaar om uit te proberen op de gratis aangeboden camping in de buurt.
10
Super vriendelijk geholpen
Afspraak gemaakt voor een matras voor onze caravan, kon langs komen met de caravan maar die stond op de camping dus matras mee genomen en ingeleverd. Ongeveer een uurtje wachten met een bakie koffie en de nieuwe matras gezien hoe hij gemaakt werd. Meegenomen en heerlijk geslapen zeker een aanrader.
10
Goede service en prima matras voor een goede prijs
Het matrasatelier is een zeer klantvriendelijk bedrijf met persoonlijke service en goede kwaliteit matrassen. We hebben voor ons vakantiehuisje 2 matrassen op maat laten maken die keurig volgens afspraak heel snel werden geleverd.
10
Alles wat gezegd (beloofd) wordt op de website, is waar.
Een heerlijk matras en heerlijke kussens voor onze caravan. Wij hebben heerlijk geslapen tijdens onze vakantie.

Ga voor de hoogste kwaliteit en minder CO2

Afspraak maken