Matras op maat koudschuim: voor de beste nachtrust

Heerlijk slapen en uw lichaam de allerbeste nachtrust geven? Dat doet u met een matras op maat van koudschuim. Bij Het Matrasatelier stemt u uw matras volledig af op uw lichaamsbouw, slaaphouding, medische situatie en wensen. Hierdoor krijgt uw lichaam precies dié steun die het nodig heeft.

Een koudschuim matras op maat laat u bij ons al maken in 5 stappen:

  1. U bezoekt ons atelier gratis en vrijblijvend op een datum naar wens (op afspraak).
  2. In een persoonlijk gesprek vertelt u ons meer over uw wensen, behoeften, slaaphouding en eventuele lichamelijke klachten.
  3. U krijgt vakkundig advies, probeert diverse voor u geselecteerde proefopstellingen en bepaalt welk koudschuim matras u het fijnst vindt.
  4. Onze vakmensen gaan aan de slag met het maken van uw matras en als u het leuk vindt neemt u een kijkje in ons atelier.
  5. U ontvangt uw nieuwe matras binnen 5 werkdagen bij u thuis, zonder bezorgkosten.

Niet in staat om langs te komen in onze showroom? Een telefonisch consult is ook een optie.

Maak een afspraak Bel ons

Afgestemd op lichaam en wensen: hoe werkt dat precies?

Een koudschuim matras op maat gaat bij ons dus verder dan de juiste afmetingen. Het matras wordt volledig afgestemd op uw wensen, lichaam en slaaphouding. Niet alleen kiest u een toplaag naar keuze, ook geeft u – per zone van het matras – aan welke mate van tegendruk u hier wilt.

Wilt u bijvoorbeeld op de plek waar uw heupen liggen meer tegendruk dan bij uw hoofd en voeten? Houdt u van een wat zachter matras? Of vindt u het juist fijn overal optimale hardheid te hebben? Alles kan. U vertelt ons uw wensen, wij geven vakkundig advies en uiteindelijk maken we hét matras dat aan al uw voorkeuren voldoet.

Onze series

Voor een koudschuim matras op maat neemt u de blue serie als uitgangspunt. Maar wist u dat u bij ons ook terechtkunt voor een maatwerk matras van latex (green serie) of pocketveren (gold serie)? Het zou zomaar kunnen dat dit materiaal nóg beter past bij uw lichaam en slaaphouding. Onze adviseurs adviseren u hierover graag in een persoonlijk gesprek.

De uiteindelijke prijs is afhankelijk van de gewenste breedte en lengte.

 

Wat is een koudschuim matras eigenlijk precies?

Een koudschuim matras is vervaardigd uit meerdere lagen polyurethaanschuim. Ter vergelijking: een latex matras is gemaakt van een soort rubber en een matras van pocketveren bestaat uit diverse zakjes met daarin talloze metalen springveren. Koudschuim heeft een hoge veerkracht, wat inhoudt dat hij makkelijk weer in zijn oorspronkelijk vorm terugkeert als er geen druk meer op wordt uitgeoefend.

De voordelen van koudschuim

Kiest u voor een matras van koudschuim, dan profiteert u van:

  • Een goede ondersteuning voor uw lichaam. Koudschuim geeft progressieve tegendruk en vormt zich daardoor volledig naar uw lichaam en slaaphouding.
  • Het tegengaan van kuilvorming. Door de progressieve tegendruk op uw lichaam ontstaan kuilen in uw matras niet (snel).
  • Een goede ventilatie. Koudschuim heeft een open celstructuur, waardoor (lichaams)vocht makkelijk verdampt.
  • Vermindering van allergische klachten. Een koudschuim matras is anti-allergeen, waardoor stof en huisstofmijt zich niet ophoopt.
  • Een lange levensduur. Koudschuim gaat – ten opzichte van een matras van latex of pocketveren – het langst mee.

 

Handgemaakt en van A-merk schuimen en stoffen

Voor welk koudschuim matras op maat u uiteindelijk ook kiest, één ding staat vast: uw nieuwe matras is van de allerhoogste kwaliteit. Wij gebruiken uitsluitend A-merk stoffen en schuimen uit Nederland en Duitsland. En omdat uw matras met de hand én de hoogste precisie wordt gemaakt, weet u zeker dat alles tot in de puntjes klopt. Al meer dan 25 jaar helpen wij mensen aan een supercomfortabele nachtrust!

180 dagen proefslapen: ontdek of het matras écht bij u past

Natuurlijk test u tijdens uw bezoek aan onze showroom verschillende proefopstellingen om te bepalen welke matraseigenschappen u fijn vindt. Maar gaat u er eenmaal écht op slapen, dan kan u dit net weer even anders ervaren.

Daarom heeft u bij ons 180 dagen de tijd om te testen of uw nieuwe matras op maat van koudschuim helemaal naar wens is. Is dat niet het geval? Dan laat

Geleverd tot in uw slaapkamer

Bij ons profiteert u van de allerhoogste service. Dat gaat verder dan enkel persoonlijk slaapadvies van onze experts en een koudschuim matras op maat snijden. Uw nieuwe matras wordt kosteloos bij u thuis geleverd, tot in uw slaapkamer. Als u het fijn vindt helpen we u zelfs met het afbreken en afvoeren van verpakkingsmateriaal, uw oude bed en/of uw oude matras. Bespaart u heel wat gesjouw en gedoe!

Koudschuim matras voor caravan: ook op vakantie heerlijk slapen?

Ook op vakantie genieten van een heerlijke nachtrust en fris en fruitig wakker worden? Laat een speciaal koudschuim matras voor uw caravan, camper, vouwwagen of boot op maat maken bij onze partner Seminautic. Dit is dé specialist als het gaat om maatwerk matrassen voor onderweg.

Maak een afspraak

Handgemaakt in eigen atelier

Uw koudschuim matras wordt handgemaakt door echte vaklieden. Mét passie, vakkennis en heel veel ervaring.

180 dagen proefslapen

U heeft 180 dagen de tijd om te testen of uw matras écht helemaal naar wens is. Is hij niet perfect? Dan laat u hem eenvoudig aanpassen.

Geleverd tot in uw slaapkamer

Zelf sjouwen is niet nodig. Uw nieuwe koudschuim matras wordt geleverd tot in uw slaapkamer. Uw oude matras nemen we kosteloos mee.

Wat andere klanten zeggen

9
Professioneel advies, vertrouwen, snelle koop.
We worden met kopje koffie ontvangen op de afgesproken tijd. Na uitvoerig advies rekening houden met onze wensen, kunnen we diverse matrassen uitproberen. Onze keuze eas snel gemaakt waarna ons matrad in productie werd genomen. Terwijl we even een boodschap deden werden we gebeld dat het matras klaar was. Het oude matras konden we achterlaten en het nieuw werd in onzr camper geplaatst. Klaar om uit te proberen op de gratis aangeboden camping in de buurt.
10
Super vriendelijk geholpen
Afspraak gemaakt voor een matras voor onze caravan, kon langs komen met de caravan maar die stond op de camping dus matras mee genomen en ingeleverd. Ongeveer een uurtje wachten met een bakie koffie en de nieuwe matras gezien hoe hij gemaakt werd. Meegenomen en heerlijk geslapen zeker een aanrader.
10
Goede service en prima matras voor een goede prijs
Het matrasatelier is een zeer klantvriendelijk bedrijf met persoonlijke service en goede kwaliteit matrassen. We hebben voor ons vakantiehuisje 2 matrassen op maat laten maken die keurig volgens afspraak heel snel werden geleverd.
10
Alles wat gezegd (beloofd) wordt op de website, is waar.
Een heerlijk matras en heerlijke kussens voor onze caravan. Wij hebben heerlijk geslapen tijdens onze vakantie.

Ga voor de hoogste kwaliteit en minder CO2

Afspraak maken