Latex matras: optimaal slaapcomfort

Een goed matras is essentieel voor een verkwikkende nachtrust. Bij Matrasatelier streven we er dan ook naar om u het beste slaapcomfort te bieden. Onze latex matrassen op maat zijn met zorg ontworpen in ons eigen atelier, met de hoogste kwaliteitsnormen als uitgangspunt. We begrijpen dat een goede nachtrust essentieel is voor uw welzijn, en we zijn er trots op om bij te dragen aan uw slaapcomfort.

Een goed natuurlatex matras geeft voldoende support aan uw lichaam in verschillende slaapposities. Als u op zoek bent naar ultiem comfort en duurzaamheid, dan is een latex matras op maat een uitstekende keuze. Latex matrassen bieden een ongeëvenaarde ondersteuning en hebben verschillende positieve eigenschappen. Benieuwd naar de eigenschappen van een (natuur)latex matras of topmatras? We vertellen u graag alles over de voordelen van een latex matras en hoe deze zich verhoudt tot andere populaire matrastypes, zoals koudschuim en pocketvering.

De eigenschappen van een natuurlatex matras

Ze passen zich aan de contouren van uw lichaam aan, wat betekent dat de ruggengraat in een natuurlijke uitlijning blijft, ongeacht uw slaaphouding. Dit helpt om drukpunten te verminderen en pijnlijke gewrichten te ontlasten. Dit heeft als gevolg dat een natuurlatex matras erg comfortabel is. Het geeft een zacht en luxueus gevoel, zonder dat u in het matras wegzakt. Het stevige materiaal minimaliseert bovendien de bewegingsoverdracht, wat maakt dat de bewegingen aan de andere kant van het bed minder voelbaar zijn. Ideaal wanneer uw partner of u een lichte slaper is en snel wakker wordt van bewegingen. Bij Matrasatelier maken we een latex topmatras of latex matras dat speciaal is afgestemd op uw persoonlijke wensen.

Latex topmatras voor extra comfort

Wanneer u wilt investeren in een goede nachtrust, zijn er verschillende producten waar u uit kunt kiezen bij Matrasatelier. Naast een latex matras, behoort ook een latex topmatras tot de opties. Dit is de perfecte aanvulling voor uw huidige matras en biedt extra comfort en ondersteuning. Met een latex topmatras profiteert u van alle voordelen van dit materiaal, maar dan voor een aanzienlijk lagere prijs.

Gevarieerd aanbod matrassen bij Matrasatelier

Ook voor ander soort matrassen bent u bij ons aan het goede adres. Koudschuim (ook wel bekend als memory foam) en pocketvering matrassen op maat zijn een populaire keuze voor mensen die slaapcomfort en kwaliteit voorop stellen. Zowel een koudschuim als latex matras geven veel ondersteuning en werken ventilerend, waardoor dit geschikte matrassen zijn voor slapers die het snel warm hebben. Pocketvering matrassen, ook wel bekend als binnenvering matrassen, zijn matrassen die bestaan uit individuele veren die zorgen voor een uitstekende ondersteuning en minimale bewegingsoverdracht.

Waarom een latex matras bij Matrasatelier?

Voor meer informatie over onze latex matrassen op maat en andere slaapoplossingen, heten we u van harte welkom in ons atelier. Maak vrijblijvend een afspraak op een datum naar wens en onze deskundigen helpen u verder met vakkundig advies. Graag horen we meer over uw wensen, slaaphouding en eventuele lichamelijke klachten om zo een latex matras op maat te ontwerpen, volledig afgestemd op uw behoeften. Tijdens de afspraak heeft u alle gelegenheid om te proefliggen op diverse matrasopstellingen, zodat u in alle rust een geschikt latex matras kunt uitkiezen. Bij Matrasatelier maken we het op deze manier mogelijk om elke nacht te genieten van een comfortabele en diepe slaap.

180 dagen proefslapen

Vindt u het matras toch te zacht of te hard? U heeft 180 dagen de tijd om uw nieuwe matras te testen en – indien gewenst – te laten aanpassen.

Geleverd tot in uw slaapkamer

Uw nieuwe matras wordt geleverd tot in uw slaapkamer en als u wilt nemen we uw oude matras kosteloos mee. Zelf sjouwen is dus niet nodig.

Handgemaakt met de hoogste precisie

Een zacht matras op maat wordt bij ons gemaakt door echte vaklieden en met de hoogste precisie. U weet hierdoor zeker dat u een matras koopt dat tot in de puntjes is afgewerkt.

Wat andere klanten zeggen

9
Professioneel advies, vertrouwen, snelle koop.
We worden met kopje koffie ontvangen op de afgesproken tijd. Na uitvoerig advies rekening houden met onze wensen, kunnen we diverse matrassen uitproberen. Onze keuze eas snel gemaakt waarna ons matrad in productie werd genomen. Terwijl we even een boodschap deden werden we gebeld dat het matras klaar was. Het oude matras konden we achterlaten en het nieuw werd in onzr camper geplaatst. Klaar om uit te proberen op de gratis aangeboden camping in de buurt.
10
Super vriendelijk geholpen
Afspraak gemaakt voor een matras voor onze caravan, kon langs komen met de caravan maar die stond op de camping dus matras mee genomen en ingeleverd. Ongeveer een uurtje wachten met een bakie koffie en de nieuwe matras gezien hoe hij gemaakt werd. Meegenomen en heerlijk geslapen zeker een aanrader.
10
Goede service en prima matras voor een goede prijs
Het matrasatelier is een zeer klantvriendelijk bedrijf met persoonlijke service en goede kwaliteit matrassen. We hebben voor ons vakantiehuisje 2 matrassen op maat laten maken die keurig volgens afspraak heel snel werden geleverd.
10
Alles wat gezegd (beloofd) wordt op de website, is waar.
Een heerlijk matras en heerlijke kussens voor onze caravan. Wij hebben heerlijk geslapen tijdens onze vakantie.

Ga voor de hoogste kwaliteit en minder CO2

Afspraak maken